Gameinformer har dedikerat en stor del av senaste numret till nya #Doom. Detta har i sin tur snappats upp av en användare på Neogaf, vilket innebär att vi har en del nya detaljer kring spelet att gotta oss i.

Vapen går att modifiera, och som exempel ges raketer som går att detonera i luften för att göra riktad splash-skada. Singleplayer-kampanjen får också ett system för perks som ska likna det i #Fallout- och #The Elder Scrolls-spelen. Ett exempel på en sådan perk är möjligheten att få ökad hastighet för varje fiende du dödar i närstrid. Fans av serien kommer säkert uppskatta att spelseriens klassiska keycards finns på plats.

Läs hela sammanfattningen hos Neogaf. Det finns också ett gäng nya, hyfsat färgglada skärmdumpar att se via All Games Beta.

Så single player kommer ha perks, kommer man då kunna levla i singleplayer? 07/02 Mer är inte alltid bättre. Gamla Doom hade en viss renhet. Jag personligen avvaktar med hur hypead jag ska känna mig. Det kan säkert funka med perks,men spelet som helhet? Vi får väl se. 12/01 hmm, saknar tiden då ID software faktiskt var i framkanten och itne som nu en studie Zenimax mjölkar sönder.. 11/01 Inte riktigt vad jag förväntat mig i ett nytt Doom, men jag måste dock testa spelet först. Har väntat ett bra tag nu. Spelar Brutal Doom då och då vilket är ett upplyft från originalet, men nya Doom, av vad jag har sett från videoklipp, känns inte så... 11/01 Perk-systemet i Wolfenstein The new order funkade ju bra, utan att ta för mycket plats. 11/01 Gissningsvis är det för att konsoll-versioner är mycket mer pålitliga (samma hårdvara i varje konsoll) till skillnad från PC där kompatibilitet med all hårdvara och mjukvara ofta är dålig i ett tidigt stadie. 10/01 Är ju inte något nytt koncept, kan nog bli riktigt bra. Hade kul med liknande system i andra FPS, t ex Wolfenstein: The New Order och The Old Blood. 10/01 Gamla Doom utan möjlighet att hoppa eller freelook? Gud vad kul det hade varit om dom släppt ett nytt Doom med dessa features bara för att se hur communityn skulle reagera. :) Ingen skulle ju iaf kunna anklaga dem för att inte hedra gamla Doom. 10/01 Dedicerat* :) 10/01 Jag kan inte påstå att detta gör spelet intressantare, snarare tvärt om. 10/01
Skicka en rättelse