Ibland lönar det sig att klaga. Detta har #League of Legends-spelaren HIMM Sandwich fått erfara efter att han skapat ett foruminlägg med kritik mot utvecklarna #Riot Games. Sandwich menar att Riot ofta ignorerar spelarnas feedback och inte svarar på frågor.

Inlägget lästes av League of Legends-designern David Capurro (Riot Repertoir på forumet), som beslutade att helt enkelt skapa ett foruminlägg där spelarna kan ställa frågor. Det går bra att fråga om vad som helst, men då kanske han inte alltid sitter på svaren. Däremot presenterade han de projekt han varit direkt inblandad i:

 • Past Projects:

  • Nidalee Champion Update

  • Ryze Champion Update

  • Ashe Champion Update

  • Juggernauts Champion Updates - Garen/Skarner

  • Marksmen Champion Updates - Quinn/Kog'Maw

 • Current Projects:

  • Taric Champion Update

  • Mages Champion Updates -

Undrar du någonting om ovanstående uppdateringar så kan det vara läge att bege sig till forumtråden för att ställa din fråga eller se om svaren du söker redan finns där någonstans i textväggen. Vilket förmodligen är fallet: pcgamesn rapporterar att Capurro hittills har svarat på över 100 frågor.

När miljontonde idiot klagar vrålar cykablyat över något som inte är fel på så kan jag tänka mig att de tröttnar på att läsa på forumet. Icefrog snackar ju med prospelarna direkt istället för att sitta på valves dota2 forum. 11/01 Dock lyssnade dom ju på communityn ganska snabbt när dom släppte spray patchen för några veckor sen, dock har jag inte lirat cs allt för länge så vet inte hur det varit förut med cz patchen och awp nerfen etc 10/01 Sen tror jag att det samtidigt delvis hänger lite på communityn i sig. Som jag förstått det så har EvE Online en rätt "mogen" community. Jag kan inte tänka mig att det riktigt hade fungerat i League of Legends och t.ex användarna på det officiella forum... 10/01 Tur man inte spelar det här skiten :D 09/01 Jag har länge spekulerat just kring varför utvecklare av spel ofta är så dåliga på att kommunicera med sin spelarbas. Någonstans vill jag tro att det inte har med varken lathet eller översitteri att göra. Hade jag jobbat med spelutveckling och skapat... 09/01 Swain! Hoppas han fortfarande förblir en Top-laner. Han har varit min favorit sen jag först började spela, jävligt skön design på något vis. :) Med det sagt, fått för mig att testa League of Legends igen efter att ha pausat från det i ett år. Går betydl... 09/01 Snart kommer väl nya handskar dit med ! 09/01 Som en CSGO-spelare: Ahahahahahahahahahahahahahahahaha, vill ni veta hur det känns att bli ignorerad av utvecklare? 09/01
Skicka en rättelse