Humble Bundle säljer, som ni säkert vet, spelpaket som man får betala vad man vill för. Det senaste frossar i Tom Clancy-titlar, till exempel #Tom Clancy's Rainbow Six, #Tom Clancy's Ghost Recon och #Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory. Hoppa över till butiken för att spana in alla titlarna i Humble Weekly Bundle.

Extra intressant blir det för dig som går och längtar efter svenskutvecklade mmo-shootern #Tom Clancy's The Division. Pröjsar du mer än snittet – som just nu ligger på 9,76 dollar (82,93 kronor) – får du tillgång till betan för The Division. Än vet vi inte när testperioden kör igång, men det är sagt att det ska ske "tidigt 2016".

Till Humble Bundle!

Okej då missförstod jag dig fullkomligt, aa det håller jag med om. 11/01 Jag var nog lite otydlig. Jag menade uplay och steam origin mm borde även spelen fungera utan dessa program. Precis som gog. Att man sen i spelen måste vara online är en helt annan sak. 11/01 Jag förstår dig att det är onödigt att ha flera plattformar (i skrivande stund har jag 6st olika : Steam, Origin, uPlay, Battle.net, Glyph, GoG) men det är som det är, bara att svälja och se glad ut. 11/01 A för det är ju jättesmart att ha ett mmo spel med tillåtet offline mode, lär ju inte vara mycket exploits då inte, hur tänkte du nu? :) Där är en anledning varför wow och liknande krav kräver dig uppkopplad och inte bara för kunna se andra spelare osv.... 11/01 Måste man fortfarande sätta 10 skott i pannan på en fiende innan dom stupar? Har vart väldigt sugen på detta spelet sen första början men pallar inte med att behöva tömma ett helt magasin på en fiende osv. 11/01 Eller så borde dom ta efter gog galaxy. Valfritt att använda eller ej 10/01 Nej, jag är lika konstig själv :) uplay o.d går bort för min del. 10/01 Ta gärna en screenshot och visa vilket kladd du menar, jag tycker det ser ganska minimalistiskt ut. 10/01 Tack för tipset! En tjuga känns som något jag har råd att avvara. 10/01 Har personligen haft mer strul med Steam än Origin och Uplay tillsammans men jag har kanske bara haft otur, är ingen PC-spelare primärt. Är dock sugen på att slå till här, hade kul med spelets alfa på Xbox one. 10/01
Skicka en rättelse