När Electronic Arts och Dice valde att släppa patch 1.3 till det populära krigsspelet Battlefield så blev många spelare i hela världen upprörda. Orsaken till detta är att man tycker att utvecklarna har lyssnat för lite på önskemålen från spelarnas håll samtidigt som man lagt ner för lite jobb på patchen.

För att uppmärksamma Electronic Arts och Dice om detta så har man nu bestämt sig för att bojkotta spelet, om än bara för en dag. Lördagen den tredje juni så uppmanar man samtliga spelare till bojkott genom att inte spela spelet.

Kan man inte få bojkotta ett annat spel i stället? 09/06 Att "bojkotta" BF2 för en dag hjälper inte så mycket. Tycker nya vehicle drop funktionen inte tillför något. Det kommer säkert missbrukas flitigt (cararty någon). Jag hade varit nöjd om Dice inte pillat med squadleaders, skippat att lägga in vehicle dro... 04/06 Sedan den senaste patchen har jag inte spelat i squad en enda gång. Varje gång jag försöker joina så händer ingenting. Skumt... 01/06 Jag håller med om att EA sköter BF2 dåligt, jag la ner för många månader sedan. Förstår att folk är arga, men EAs affärsmodell går enbart ut på att släppa ut attraktiva produkter, sedan dirket gå på nästa release. Ju mer spel de pumpar ut ju mer pengar... 31/05 Jag ångrar inte att jag köpte BF2, men Dice Kanada missköter ju verkligen allt. Buggar, dåliga expansioner, you name it-dom misslyckas med det. 31/05 Inte säkert att en dag kommer göra nån skillnad. Bättre som någon sa, att skriva på en lista och bojkotta 2142. Och att de sket i namninsamling på runt 9000, visar väl ungefär hur hårt de tar på sådant. 31/05 alla som bara gnäller om squad-spawningen har inte läst allt. jag tycker personligen att den viktigaste punkten i bojkotten är att de gjort ändringar och inte informerat moddare om det och på så sätt gjort moddarna helt eller delvis ospelbara. och jag... 31/05 Varför inte starta en namninsamling för att bojkotta Dice nya spel ist? Det skulle ge större inverkan än att bojkotta ett redan köpt spel. Jag är med och skriver på en sådan protest iaf. 31/05 Jag har gjort rätt i att hålla mig bort i från BF2 8). 31/05 Jag ångrar mig som f*n att jag köpte BF2 :( 31/05
Skicka en rättelse