Skulle ha landat om ett par veckor, enligt fransk butik.

Franska nätbutiken E-leclerc listar en Enhanced Edition-utgåva av #The Witcher 3, med releasedatum redan den 5 februari. #CD Projekt har visserligen för vana att släppa nyutgåvor av The Witcher-spelen, men än är det inte dags för The Witcher 3.

Företaget avfärdar fransosernas uppgifter och säger att man inte känner till någon Enhanced-utgåva av spelet, och man tror det är någon form av misstag som man kommer kika närmare på. Så här säger en representant för företaget i CD Projekt-forumet:

There's no Enhanced Edition of The Witcher 3: Wild Hunt that we are aware of, this is some kind of error that we will look into.

Och med en expansion på gång inom någon månad (#Blood and Wine) verkar det inte sannolikt att en nyutgåva av originalspelet nu.

För både #The Witcher och #The Witcher 2 dröjde nyutgåvorna knappt ett år, och de innehöll såväl buggfixar som nytt material. Om CD Projekt följer samma tidsram får The Witcher 3 samma behandling framåt vårkanten.

det är inte sant. de skalade ner på effekter pga av den anledningen jag gav tidigare. de tog inte bort saker. sist så påstod de inte att det var samma grafik som på de första videorna. däremot så framhöll de att spelet kommer att vara riktigt snyggt och... 12/01 Men det var texturer, sikt, reflektioner mm de tog bort bara för att konsolerna inte orkade med den grafiken. Ända in till släppdatumet framhöll de att det var grafiken från 2013-2014 som skulle vara i det riktiga spelet. 12/01 håller med dig om att Wild hunt är snyggare nu. hade RED valt att skära ner på annat bara för att få till ultra realistisk rök så hade upplevelsen garanterat varit sämre. hellre sikt, detaljer o npc's än nåra sekunders fläskig rök. det var säkert så RED... 12/01 Det kommer säkert vara värt som fan! Men inte i närheten av värt nog för att rättfärdiga att vänta på det. Däremot är det värt nog att spela en gång till när det väl kommer! :D Fast nu använder du logik, det fungerar inte på gnälliga kids som inte kan... 12/01 Fast dem ljög inte, det står till och med anledningen till varför dem sänkte grafiken i artikeln du länka? Läser du inte dina egna källor? Det är väl ganska självklart att dem nergraderar spelet när dem vet att de inte kommer funka på konsolerna som stå... 12/01 Bara för att du spelat i flera hundra timmar på din high-end dator så betyder det inte att de är snyggare än när de visades förut. Detta är ett faktum som även fz.se har rapporterat om. Olika källor: http://whatifgaming.com/developer-insider-the-witcher... 11/01 Jag har spelat Witcher 3 över hundra timmar och det är överlag snyggare än den gameplay-videon om man har en riktigt bra dator och högupplöst skärm. Vet inte riktigt vad du vill med din kommentar, men den är väldigt gnällig efter så lång tid. Långsint?... 11/01 Skulle vara nice om de var lika snyggt som demon de visade på E3 förut. Ni vet, den när de ljög och sa hur snyggt spelet kommer att vara och istället visade hur snyggt det kunde ha varit. 11/01 Precis, möjligt att man väntar på en bundle med alla expansionerna men det finns så otroligt mycket att göra utan dessa så man hinner nog bara halvvägs ändå genom orginalspelet innan sista(?) expansionen kommer :) 11/01 Sluta vänta och kör för fan! Redan varvat spelet + exp fem gånger nu. Tror inte EE kommer vara så mycket mer värt. :-) 11/01
Skicka en rättelse