Det firas med trailer där jänkarna söker medlidande.

#Homefront: The Revolution har haft en minsann brokig utvecklingshistoria. Kaos Studios, studion bakom det första spelet, stängdes i den första vågen av THQ-besparingar och uppföljaren hamnade därför hos THQ Montreal, för att sedan lämnas över till Cryteks brittiska falang. Men även de fick ekonomiska problem, vilket slutade med att Deep Silver tog över produktionen och Crytek UK stöptes om till Dambuster Studios.

Nu börjar utvecklingen närma sig sluttampen och idag meddelade man att releasedatumet är satt till den 20 maj, vilket firas med en trailer som fokuserar på spelets "yellow zones". Vi kommer att testa spelet inom snar framtid och kommer därför att presentera färska intryck inom kort.

Ingen downgrade här inte. Ser mycket bra ut! 13/01 Ah då är jag med dig. Tolkar ordet propaganda mer som något medvetet och inte som del av mönster i samhället man inte tänker på. Då är jag helt på din sida, kamrat :) Ser mig själv som en högfunktionell sociopatisk feminist med marxistiska och liberala... 13/01 Det är det som är grejen, sån här propaganda är del av ett system, de som propagerar den är i många fall omedvetna om det. Inga konspirationer eller dylikt, men likväl en del av den kapitalistiska/imperialistiska kulturen som "legitimerar" sig själv på... 13/01 Storyn må vara otrovärdig och skit, men det betyder inte att utvecklarna sprider propaganda. De har bara skrivit ett dåligt manus isf. Men det är fortfarande fiktion som bara är en ursäkt för att panga lite. Man spelar för att försvara ett land som blir... 13/01 Fiktion måste vara trovärdig för att vara bra. Det är sämre handling än i en B-film, hela spelet faller på det. Samtidigt bidrar det till att cementera och föreviga en (redan) upp och nedvänd världsbild bland mediakonsumenterna, vilket i sin tur gör det... 13/01 Herregud, för en gångs skull försöker någon komma med en lite originell handling iaf, där USA blir invaderad för en gångs skull istället för tvärtom - det är inte propaganda, det är fiktion. Påhittat, en kul historia. Ska man tänka sådär konspiratoriskt... 13/01 Mycket onödigt tjafs, detta är så kallat fiktion. Inte baserat på verkliga händelser. Detta är någras synvinkel på vad som kunde skett, om nu Nord Korea hade kunnat invadera USA. Jag ser fram emot spelet, inte för storyn då jag tyckte den sög i första... 12/01 Aldrig, för att de suger på att slåss :pPpPPppP 12/01 Det kriget provocerades fram av ett USA som inte ville se ett kommunistiskt syd/östasien. Likaså stödde man diverse dårar i latinamerika och afrika. Direkt eller indirekt. 12/01 Nja, det var först efter att FN invaderat Nord som koreanerna med hjälp av kineserna slog tillbaka amerikanska, svenska och andra erövrare som dessutom vägrat erkänna Kina och satt marionetten "Taiwan" som representant för Kina i säkerhetsrådet. Samtidi... 12/01
Skicka en rättelse