Sjukt imponerande.

Den som gillar att bygga settlements i Fallout 4 lär få lite inspiration av det här:

GPG Shepard från bloggen girlsplaygame.com har byggt en version av den vackra, svävande staden Columbia från Bioshock Infinite – med hjälp av Fallout 4:s byggläge. Som den fint regisserade videon nedan visar är det en bedrigt av stora mått. Inte bara har hon fått till estetiken som präglade Irrationals shooter. Hon har även lyckats få härligheten att sväva med hjälp av, citat, "fucking lightbox hot air balloons".

Kolla in härligheten nedan, och som bonus lägger vi även in GPG Shepards Mass Effect-settlement. Besök bloggen för tips på hur du bygger ditt eget F4-samhälle.

Haha! Aidi har allaredan lyckats med bedriften att skriva årets mest IQ befriade kommentar. Alltså så jävla najs jobb med staden. Imponerande! 17/01 Tjejer vågar knappt säga att dom är tjejer när dom spelar online osv, eftersom det är lätt hänt att dom får ett gäng pubertala idioter till män efter sig som nedvärderar deras inteligens och anspeglar på sex. Man vill gärna bli sedd som människa, även... 14/01 För att tjejer inte finns på internet och definitivt inte spelar spel, vad tror du det här är, 2016 eller?! Usch fy och tvi! (obs, kommentar är en parodi på riktiga kommentarer av riktiga människor med så låg intelligensnivå att de tycker troll låter... 14/01 Det är ganska uppseendeväckande att det är en tjej, om det nu är det. Kan inte komma på om jag sett en enda video av samma slag där någon åstadkommit något speciellt i ett spel genom att totalt snöa in sig i det, gjord av en tjej. Coolt. 14/01 Tre kommentarer in och nån lyfter ordet "tjej" som det mest uppseendeväckande. Antingen avancerat troll, eller MRA-patrask. Vilket som, skärpning. 14/01 Såg bra ut, synd att spelets orginalgrafik ser ut som stryk dock, förstör känslan ^^ 13/01 Columbia är liiiite större, men det såg bra ut ändå. Bra jobbat! 13/01 Alla timmar de lagt på the Sims och Barbie Horse Adventure börjar ge resultat vettu.................................. Ohlawd, jag måste gå med övriga och fråga. Varför? 13/01 Väldigt bra jobbat! :) 13/01 Arrghh!!! Vet hur du känner, dom där jävla tjejerna alltså! Med sina tjejbaciller och smink! Bläää!!! 13/01
Skicka en rättelse