Den senaste tiden har vi verkligen kunnat frossa i häftiga moddar. Exempelvis genom att spela Watch Dogs i GTA V, eller varför inte återvända till Sven Co-op och lira Half-life med vänner?

#Fallout 4 står inte heller utan godsaker från communityn, och nu vankas det fyra årstider i apokalypsen. Något vi kan tacka modden Fallout 4 Seasons för. Spana in sommar, höst, vinter och vår i filmklippet nedanför.

Läs mer och tanka hem Fallout 4 Seasons hos Nexusmods.

Kan hålla med att det kanske inte hör hemma i Fallouts apokalyps men om du kollar på bilder på t ex dagens Chernobyl så ser du att det vuxit rätt bra sedan incidenten. länk till dagens chernobyl (https://www.google.se/search?q=modern+hiroshima+green&esp... 15/01 Jag skulle säga att det har potentialen att vara mångfaldigt bättre eftersom hårvara är en variabel på pc. Men för vissa blir det en mångfaldigt sämre upplevelse, tyvärr. 15/01 Tyvärr inte det saknas och tyvärr även en del andra spel. Jag är däremot övertygad att hade det funnits hade upplevelsen varit mångfaldigt bättre. 15/01 Kan jag ligga i soffan och spela Bloodborne på min PC också? PC saknar alltid de lite bättre och lite vassare spelen. 15/01 Som pc master race måste jsg gå in här och meddela att ligga framför tvn i soffan och spela går lika bra på pc också. PC finns möjligheterna, alltid lite bättre, alltid lite vassare God fortsättning 15/01 Shooter med RPG-element stämmer bra i alla fall. Och vad jag förstår så kommer Doom och Fallout vara ganska lika serier speltekniskt sett inom en nära framtid. Utveckling!(?) 15/01 Grönska hör ju inte direkt hemma i Fallout apokalypsen. Dödar ju stämningen rätt hårt så nej tack. :) 14/01 den som gjort den där jämförelsen måste jag nästan fråga hur fan han spelade fallout 4, samt måste jag ställa frågan till dig hur du spelar FO4 om du håller med den där bilden för det är långt ifrån sanningen 14/01 Blev nog mer sugen på att lyssna på Vivaldi än att spela det där tramset. 14/01 Aningen överdrivet kanske. Dessutom jämför ju du med ett spel som inte ens Bethesda ligger bakom. Tänkte mest på atmosfären och utforskarglädjen som Bethesda alltid får till i min mening. Något hardcore rpg är det ju definitivt inte, men det var väl län... 14/01
Skicka en rättelse