"Fixa er skit!"

Xbox Live-servrarna strulade i natt, och det gjorde Snoop Dogg duktigt irriterad. I en video på Instagram ger han Microsoft ett par saftiga verbala lavetter och säger till dem – och till Bill Gates – att "fixa sin skit".

I sin upprördhet går Calvin Broadus, Jr., som han egentligen heter, så långt att han hotar att gå över till Playstation-lägret. Fritt översatt och utan moralpanik-stjärnor istället för vokaler i svordomarna säger han ungefär så här:

Ett meddelande till Xbox One eller Microsoft eller fan vet vem: era jävla servrar är helt jävla trasiga, ni kommer få mig att byta till Playstation om ni inte fixar den här skiten.

Serverstrul är uppenbarligen inte tha shiznit. Lyckligtvis har Xbox-servrarna hostat igång igen, oklart om Snoop Doggs hot har något med saken att göra. Låt oss hoppas att den gode Dogg inte hann radera sitt Xbox Live-konto. Och att Microsoft inte hann få några rått svängiga gangstalåtar skrivna om sig.

Vilka Xbox-spel Snoop Dogg hade tänkt fördriva tiden med framgår inte. Vi gissar på en mix av #GTA V och #DJ Hero, med lite #Farming Simulator 15 vid sidan av för att hålla sig à jour med odlingsverksamhet. Vad tror du han spelar?

Skicka en rättelse