#Majesco meddelar att företaget har ett 3D-actionspel på väg till Wii, under namnet #Attack of the Movies 3D. Spelet kommer, likt biofilmen Avatar, påtvinga spelarna skitfula 3D-glasögon för att ge skjutandet en helt ny dimension. I Attack of the Movies 3D hamnar spelarna i klassiska filmmiljöer proppfyllda med utomjordingar, hajar, robotar och zombies.

Enligt Majesco kommer spelet också bjuda på högt återspelningsvärde, då fiendernas beteende kommer variera enormt mellan spelomgångarna och flera olika vägar finnas att ta på de olika banorna. Attack of the Movies 3D levereras med fyra 3D-glasögon vid ett hittills okänt datum. Är du sugen, eller känns idén med 3D-glasögon bara såå 80-tal?

På bild: ett styck 3D-glasögon från Nvidia.

Jag mins inga 3d glasögon när jag gick å såg Avatar, så nu börjar jag undra lite...? 10/01 Logic säger att dom borde kunna göra ett spel som använder samma form av 3d som på bio eller som nvidias 3d, och slänger med glasögon som fungerar. då måste man förstås ha en tv som stöder det. 09/01 3D-TV kräver vad jag vet extra information till bildsignalen för att få till djupet och Wii har enbart komponentvideo som är en analog signal där ingen xtra information kan skickas med. Ännu en sak som pekar på att det är röd/gröna glasögon som gäller. 09/01 Wii spelas la på tv, och är det inte så att det borde behövas en sk 3d tv för att det här ska funka felfritt då ? Annars kan det nog bli en uppfriskande fläkt. 09/01 Tyvärr, spela med röda/blå glasögon är inget som duger enligt mig, ytterligare en budgetlösning från Nintendo som kommer att sälja bra (suck). Nvidias alternativ är ruskigt mysigt, men kräver en ny datorskärm och är tyvärr ännu ett tag bort. 08/01 It's-a mee, Mario, I'm-a sitting in your sofa next to you, because I'm-a three-dee! 08/01 Glasögon med blått och rött är väl tyvärr den enda 3D-tekniken som är möjlig för Wii och dagens TV-apparater. 08/01 Kan bli riktigt häftigt :D Och vem kunde tro att Wii skulle bli först med ny och modern grafik xD 08/01 hoppas bara det inte blir ett par papperglasögon med ett blått och ett rött öga 08/01 Bra att dem lägger i fyra stycken 3D-glasögon. Annars brukar men bara få med typ 2 eller ens det, då företagen vill sälja mer. 08/01
Skicka en rättelse