Det finns en gammal internetregel som menar att om någonting existerar så finns det porr med fenomenet. #Minecraft är inte något undantag och nu verkar det som att allt fler vill se nakna blockpersoner vuxenkramas.

Venturebeat rapporterar att "Minecraft" är en av de snabbast växande sökningarna på porrsajten Youporn, med en ökning på 326% sedan januari 2014. "Minecraft porn", "Minecraft sex" och "Minecraft hard drilling" är mer specifika uttryck som ökat i popularitet.

Hur fasen ser Minecraft-porr ut då, kanske ni frågar er nu? Typ så här! Känsliga tittare varnas.

Mer statistik och dylikt om Minecraft-snusket hittar ni i artikeln hos Venturebeat.

Man är barn tills man är vuxen, det vill säga 18. Per definition. Ungdom/tonåring är den senare delen av barndomen, precis som att spädbarnsåldern är en del av den tidiga barndomen. Det spelar ingen roll hur många du spelat med. Med tanke på hur många... 19/01 well under 18 är inte per definition ett barn, i en viss ålder kallas du ungdom/ tonåring och är långt ifrån barn. Och nej klart du inte bryr dig, du sitter på en okunskap som du tror är sanningen, och beträffande de få jag lirat med? Men gubben då, du... 19/01 Jag bryr mig inte ett dugg om du inte tror på mig och jag bemödar mig inte plocka fram "bevis" bara för du är för lat för att googla några sekunder. Att majoriteten är barn betyder inte att alla är barn, för övrigt, det betyder bara att mer än 50% är... 19/01 Det du skriver mellan raderna är att vi har en agenda mot sex i spel? Vilket är felaktigt, om vi har någon agenda så är det nog mot dålig speldesign eller ren lathet. Att lyfta upp och diskutera en sak är inte att göra reklam för det, även om det får... 18/01 svårt att tro, det är massvis med ungdomar och vuxna som spelar med, ska du komma med bevis så kom med sanningsenlig statistik, din egna kommentar är långt ifrån bevis. Det jag sa är mer troligt än det du säger då jag har spelat så har det varit långt... 18/01 Majoriteten av spelarbasen är barn. 18/01 Samma retorik går att använda på allt.. pröva det i andra sammanhang så märker du hur dåligt det biter. Får man inte klaga på något som är gratis? (Inte för att FZ är det, då våra "besök" betalar för allt.) Är det verkligen antalet gånger som det spelar... 18/01 Spelet får såklart finnas, men det jag undrar är; Finns det inget bättre för FZ att skriva om för att visa Svenska gamers (många unga, men också äldre) vägen till förhoppningsvis bra spel? 18/01 Jag förstår inte din kommentar överhuvud taget heller.. Det jag menar är enkelt. Ni säger en sak, men gör en annan. Ni är en del utav den smutsiga industri ni förkastar då ni ständigt länkar till det. Det ger säkert väldigt mycket clickity click och det... 18/01 Jag har lite svårt för folk som klagar på artiklar som ingen tvingar dem att läsa. Det är ju inte precis så att du betalat för dem. Visst, hade 25% av alla artiklar handlat om sex kanske man kunde fått klaga lite, men det är ju max några få per år. Och... 18/01
Skicka en rättelse