Ytterligare stadsdelar kan komma som dlc.

Sedan utannonseringen har vi vetat att The Division är en sorts öppen värld, och att det tar plats i New York. Vi har sett gameplayvideo där bland annat Brooklyn och Manhattan har visats upp. Nu nås vi av budskapet, via The Examiner, att spelet initialt "bara" kommer att bjuda på mellersta Manhattan, inga andra stadsdelar.

Nu är visserligen mellersta Manhattan en rätt stor spelplan, speciellt om Massive lyckas utnyttja New Yorks vertikala företräden. Men vi kan ändå inte låta bli att känna oss ltie frågande. Var är Brooklyn, som vi fått se i film från spelet? Kommer andra stadsdelar som dlc? Och kommer dessa dlc i så fall att kosta pengar?

The Division släpps 8 mars till alla platttformar. Läs våra pc-intryck nu på fredag.

Hur vill du ha det då? Gratis? Eller vad är din plan då DLC verkar så himlans dåligt.. Istället för att böla över DLCs kanske du ska anpassa dig efter dagens marknad? DLC är ingen dålig sak. Ingen som tvingar dig att köpa en DLC. Tycker du spelet är sju... 20/01 Blir värre och värre ju närmre release man kommer med The Division. Var lite småintresserad vid E3 för ett, kanske två år sedan (?), idag skulle jag inte ens testa en öppen beta. 19/01 Bojkotta DLC. Visa dem att vi inte tycker det är ok med denna affärsmodell. 19/01 (Hrm, Herr. Bennet. "Tar plats" som en översättning av "takes place" är vanskligt. Använd hellre svenskans "äger rum", det är snyggare och så får du möjligheten att bidra till den allmänna folkbildningen! Kul!) Ang The Division, mjae, sådär hypad. 19/01 " Kommer andra stadsdelar som dlc? Och kommer dessa dlc i så fall att kosta pengar?" Ja och ja. Ni förstår Star Wars Battlefront tog första plats som dyraste spelet med minst innehåll genom att släppa det som borde ha vart i spelet som Dlc. The Division... 18/01 säger bara..Nej Tack! 18/01 Allt det här om att kartan verkar mindre än innan. Jag hade en tanke i mitt huvud då jag spelar väldigt mycket WoW. Det kan inte vara så att man "låser" upp mer av kartan när man gått upp i levlar/ fått bättre gear. Lite som i WoW. Vore ju inte konstigt... 18/01 Stinker flopp kring detta spelet. 18/01 Så mycket gnäll... Om spelet är bra och man vill att det ska fortsätta leverera högkvalitativt material under en lång tid, är det inte rimligt då för utvecklare att släppa expansioner och dylikt med tiden? Detta gör saken valfri, alternativet är påtving... 18/01 Japp, som jag skrev så förstår jag varför det är så... Det är bara synd, för det tar bort realismen från allt annat också. Det är nog jag som önskar att det egentligen bara var MP och folk dog av en 2-3 skott. Inga som klagar? Var har du varit? Massor... 18/01
Skicka en rättelse