Internet levererar.

Orolig att #The Division blir ännu en slö konsolportning där du inte kan ändra just någonting? Här på FZ spelade vi pc-versionen förra veckan (som en av få spelmedier!), men först på fredag får vi berätta hur hur den är. Men på det där internet hittas filmade sekvenser från en betaversion på pc, och ett menybesök skvallrar om grafikinställningarna.

*Uppdatering: På Ubisofts begäran har filmen tagit bort från Youtube, men inte innan någon hann skriva av grafikinställningarna och dela med sig av dem på Neogaf. Du ser dem nedan.

PC Version Video Options: (in case video gets taken down)
Vsync (on/off)
Frame Rate Limit (on/off)
Shadow Quality
Shadow Resolution
Spot Shadow Count
Spot Shadow Resolution
Contact Shadows
Post FX AA
Temporal AA
Sharpen Image (%)
Particle Detail
Enable Wind-affected Snow
Volumetric Fog
Reflection Quality
Local Reflection Quality
Sub-surface Scattering
Anisotropic Filtering
Parallax Mapping
Ambient Occlusion
Depth of Field
Object Detail (%)
Extra Streaming Distance (%)
Chromatic Aberration (on/off)
Lens Flare (on/off)
Vignette Effect (on/off)

FZ:s intryck från pc-versionen av The Division läser du nu på fredag.

Så du går in i en diskussion med främlingar på internet med värdegrunden att det är din egen åsikt om spelbetyg som alla ska vara utgångspunkten alla utgår ifrån, och alla även känner till från början? Ledsen att göra dig besviken, pysen. 20/01 De jag vet är Star wars battlefront och Just cause 3 är de 2 PCspel jag känner till, jag gillade igen av dessa spel och jag gillar ingen av dina ovan förutom BF 2142. Då Justin Bieber har vunnit ett flertal priser för sin "musik", enligt dig så är han... 20/01 Ingen FOV-inställning?! Snyft. Så trött på konsoll-fov i nya spel. Som att man är som en 90-åring som kör bil med fejset tryckt mot vindrutan. 19/01 Kan du svara på frågan istället? Hur många svenska titlar har släppts sen september? Och vem är det du utgår ifrån när du säger att BF 2142 är det senaste bra spelet? Om svaret är "jag" kan du låta bli att svara och behålla ditt huvud uppe i röven. Star... 19/01 Här är filmen. https://www.youtube.com/embed/WC7TTnSamwM Säger dock inte så mycket om grafiken eftersom att den var inställd på low. Ser dock inget om Dynamic GI. Så vi kan nog med 99% säkerhet säga att åtminstone det har plockats bort. Man får väl hopp... 18/01 Fortsättning, länkade denna häromdagen. Men den är värd att kolla på. https://www.youtube.com/watch?v=uv5OXQayi2o 18/01 Känns som att detta spel kommer få mitt 980 vars överklock jag är grymt nöjd med 1500 MHz core och 8 000 mhz. Att helt gå på knäna jag hoppas in int det, men köpsuget kanske blir för starkt med tanke på att AMDs artic Islands och nvidias pascal blir för... 18/01 BOOM https://www.youtube.com/watch?v=fW6kehLgXdY 18/01 Sant och det senaste bra spelet var då Battlefield 2142. 18/01 Det är rätt enkelt. Majoriteten av PC spelarna har sämre datorer än konsolerna och skalas grafiken ner till konsolerna når den ut till alla konsolägare och en stor del av PC spelarna på samma gång. Utan konsolerna skulle grafiken vara mycket lägre för... 18/01
Skicka en rättelse