Batteritiden lämnar en del övrigt att önska.

På ett event som nyligen hölls i Tel Aviv (via The Verge), avslöjade Microsofts Bruce Harris att företagets augmentet reality-pryl Hololens kommer att vara helt trådlös. Headsetet kommer istället att kopplas via wifi eller blutooth.

Batteritiden kommer att ligga på runt 5,5 timmar vid "normalt" användande. För konstant bruk lär den ligga på 2,5 timmar.

Harris berättade även att upplevelsen kommer att ligga nära den man får av att ha en 15-tumsskärm runt 60 centimeter från ansiktet.

Utvecklar-kit kommer att skickas ut senare under året, med saftiga prislappen 3000 dollar (ca 26 000 kronor)

Kolla in demonstrationen av Hololens från förra årets E3-mässa nedan.

http://www.roadtovr.com/wp-content/uploads/2016/01/atomicvr.jpg Så här kommer det se ut , helt klart värt det ;P Nåja , hololens och VR är inte riktigt samma sak och båda kommer finnas i våra hem framöver. Hololens blir mera en vardagspryl precis som... 19/01 Ja det är såklart möjligt. Har du förresten en länk till där journalister har testat en prototyp med högre FOV? 19/01 De kanske har en annan teknologi som är för dyr än sålänge och det var den journalisterna fick testa för ett år sedan. 19/01 Gillar Microsofts idé här mer än VR hjälmarna men ja, om det nu bara blir några få spel som kommer ha gott stöd så blir det inte att skaffa sig något sådant här heller. 19/01 ahh, en ärlig representation i dessa tider då vilseledning är det nya svarta... 19/01 Haha :) 19/01 Fixade artikelbilden: http://i.imgur.com/0igeiKB.jpg 19/01 Jag tror att detta är framtiden på riktigt. Full VR är för isolerande och inriktar sig mot en för snäv målgrupp av hängivna som till exempel inte har småbarn eller bor med andra människor. VR kommer vara ett mellansteg innan riktig AR kommer. Men det... 19/01 Hololens kommer inte att riktas in mot spelmarknaden som Oculus och Vive gör. Spelen man har fått se är mer tech demos för att visa vad den kan göra men tanken har inte varit att spela på den. Iaf inte i detta läget. 19/01 Men sluta nu (http://www.fz.se/spel/forza-motorsport-6/serie), oriktigheter blir inte riktiga bara för att de upprepas gång på gång. 19/01
Skicka en rättelse