Om du inte fått ett grepp om spelet efter denna genomkörare får du vackert vänta på vår förhandstitt på fredag.

Är det en shooter? Är det ett rollspel? Roterar Tom Clancy i sin grav? Frågorna kring #The Division är många och man skulle kunna påstå att man inte riktigt lyckats kommunicera vad det är för typ av spel.

Youtubaren Jackfrags kommer till undsättning med 50 minuter kommenterad gameplay och om du inte fått en klarare bild efter detta får du vackert vänta på vår förhandstitt på fredag.

Nej inte ensam on att testa de jag kommer och har förbokat kommer att spela igenom de. Blir nice att slippa se alla whiners is spelet :) J/K. Vet inte vad folk förvänta sig med HP och skada. Har inga problem alls att man måste sätta några skott för att... 21/01 Det finns flera fraktioner och de vi fick se var typ brottslingar som hade rymt. Därav kan man ju inte förvänta sig att de ska ha SWAT taktik utan de kastar kroppar mot en och hoppas på det bästa. Sedan finns det Cleaners som mer pushar tillbaka en med... 21/01 Jag fick svar från officiella youtube/FB sidan när jag frågade om detta för några månader sedan och då sa dom att inga planer på multiformat kommer finnas. Dvs Pc spelare tex kan bara spela med andra PC spelare, tyvärr :( 20/01 Jag var på förhandsvisningen av The Division på Comic-con 2014 och blev så vansinnigt besviken. Har undvikit att se något från spelet fram tills nu och hoppades att de hade fixat spelmekaniken, men allt såg ännu sämre ut nu. Nej, nu var allt hopp ute.... 20/01 Alltså seriöst, fienderna kutar rakt in i eldstriden som om de vore självmordsbenägna. Fast det är klart, om man tål 20-30 skott mot kropp och huvud så kanske det är den taktiken man kör. 20/01 Skulle inte säga Titanfall utan mer som Destiny. Och sen som du förklarar saker och ting så skulle jag säga att du är inget fan till ubisoft iallafall så det spelar nog ingen roll vad dom släpper för nåt. 20/01 Jag ser inte riktigt hur man kan kalla detta "RPG". I så fall är ju Far Cry serien ett RPG också? Någonstans har ju begreppet RPG, som i Role Playing Game, urholkats totalt till något som innebär att du låser upp olika skills/treats beroende på hur mång... 20/01 Har jag missat nåt eller vet inte om detta har diskuteras förut men kommer konsolerna kunna spela ihop med Pc i coop. ? jag ser fram emot detta spel så jädra mycket. 20/01 Jag kommer att spela detta och jag kommer mest troligen att älska spelet av allt jag har sett hitintills. Jag kan bara inte bestämma mig för om upplevelsen gör sig bäst i soffan eller med ett krampaktigt grepp om musen. Jag är inte känslig med grafiken... 20/01 Tack för info, nu blev jag lite gladare. :) 20/01
Skicka en rättelse