Kan du slita dig från den gratis karaktärseditorn till urläckra #Black Desert har vi ett annat asiatiskt mmo-spel att tipsa om. Koreanska #Blade & Soul har efter några års fördröjning lanserats här i väst, vilket traditionsenligt firas med en trailer.

#Ncsoft står som utgivare och spelet är free-to-play, vilket innebär att det bara är att tanka hem klienten från officiella sajten om kampsportskonceptet faller dig i smaken. Stor rörlighet, combos, 30 dungeons och en pvp-arena finns på innehållsförteckningen.

För att alla MMO-spel jämförs med WoW vare sig du eller jag vill det. Vi har ju även sett hur dessa liknande "hardcore elite pro gamer gosu ninja skilled e-sport pvp-mmorpg's" har lyckats tidigare. Hur många av dem finns det kvar idag som spelas av den... 21/01 för att låna från din egen kommentar så har ingen sagt att bns ska döda wow, hur du kom fram till det är märkligt med tanke på att bns är inte för casuals såsom wow är, inte ens samma marknad. 21/01 Ja, jag kan ju givetvis ha fel men hur många "WoW-dödare" har det inte släppts de senaste tio åren? Vi har haft många spel som har fått bra respons initialt med nästan explosionsartad populationsökning först veckorna/månaderna för att sedan trappas av... 21/01 Åh titta, ännu en utan en aning. Jag tror du har väldigt fel faktiskt! BNS är ett riktigt bra spel och som ett PvP spel kommer det vara kvar länge. 21/01 Älskar det här spelet. Finns så mycket att göra och combat systemet är riktigt skönt! 21/01 https://media.giphy.com/media/3oxRmHhd1YgWb1IewU/giphy.gif 21/01 Var jäkligt skeptiskt men i brist på sunt förnuft så betalade jag mig in i headstart'en i helgen och har haft riktigt kul. PvE'n är inte i närheten av tex. Wildstar men PvP'n är kul som fan. 20/01 Kan inte se någonstans att jag påstod att det är ett nytt MMO. Gör du? 20/01 Jag älskar det, jag har spelat det varenda minut av min lediga tid sedan i lördags! 20/01 sjukt bra spel, bästa combaten i ett mmo by far. men det är klart är man inte beredd att kämpa lite för att nå sina mål eller om man är rädd för sexiga karaktärer så kanske man ska undvika det. 20/01
Skicka en rättelse