Den snart årsgamla säljsuccén #Battlefield 2 har varit en allt annat än smärtfri upplevelse. Åtskilliga klagomål på buggar har mötts av patchar som kanske löser bekymren, men samtidigt dyker nya problem upp. I #EA:s och #Dice senaste community update uppges att man är medveten om de senaste problemen och arbetar för fullt på en lösning. Vidare utlovas mer stöd till modifikationsskapare (dock anges inte vilken sorts stöd det rör sig om).

Noterbart är att gänget bakom [[SilentHeroes]] nyligen lade ner utvecklingen av en BF2-variant av modden. Som skäl angavs bland annat dåligt stöd från officiellt håll. Återstår att se om fler privata utvecklare ledsnar eller om EA/Dice lyckas ta spelet till nivåer av acceptabel buggighet.

Driver du med oss? Aldrig hört talas om Id Software eller Splash Damage? 06/07 Det blir helt enkelt till att invänta armed assualt demot och hoppas på att det är riktigt bra. Då lämnar jag BF2 träsket bakom mig (obs!) inte PRMM det är bland det bästa jag någonsin har spelat. 05/07 Gissar på bokstöd till bokhyllan. Med tanke på alla skriverier på sistone verkar det som att det skulle bli mest upskattat av de som äger ett ex. 06/06 Sant som Johan säger. Klart att det är en liknande känsla i BF2 som i BF42, de vill ju fortsätta på ett fungerande teams så gamla spelare känner igen sig. 05/06 Serverbrowsern var mycket bättre i ettan och inte var den väl kopplad till Gamespy som nu? 04/06 Viss är bf2 ett kanon spel. Men spelet är ju en produkt och för att vara en produkt så suger den. Spelet släpptes halvfärdigt nåt som inte jag redigt hängde mig upp på, spelet var ju riktigt fräckt ändå, men, sen så kommer patchen som får massvis med... 04/06 Tror inte riktigt på QW. menar skapparna har väl ingen större erfarenhet av större mp spel? men man vet aldrig..dom kanske förvånar oss. 04/06 Jag tyckte att ET:QW såg bra ut men efter att ha sett gameplay videon från E3 så är jag inte så sugen längre, det såg mer ut som Quake än ett skönt krigs-spel. Det var nog aldrig meningen att det skulle vara det heller, troligtvis bara jag som missförst... 04/06 To little to late 04/06 personligen så tycker jag att BF2 är helt fantastiskt.. lätt det bästa onlinespelet jag spelat. Det finns buggar men det är inte så jag måste whina om dom precis. Det är som i alla andra spel helt enkelt. Det är bra att communityt tar upp eventuella pro... 04/06
Skicka en rättelse