Trots att #Half-Life 2-expansionen #Episode One knappt hunnit lanseras har utvecklaren #Valve precis släppt ett första filmklipp från uppföljaren #Episode Two. Det föga fantasifulla namnet till trots antyder det 52 MB tunga innehållet likväl visst nytänkande bland välbekanta miljöer och spelfigurer.

Även om ett officiellt lanseringsdatum ännu saknas talar omständigheterna för att Episode Two kommer att släppas strax efter årskiftet då den fjärde och avslutande delen i Half-Life 2-serien är tänkt att nå butikshyllorna julen [[2007]]. Nyfikna hittar tills dess kvällens spoilerfyllda trailer i FZ:s filarkiv.

Lookin' good! Är det bara jag som tycker att vapenljuden är ytterst tråkiga att lyssna på? 04/06 Tekniskt sett, javisst. Men personligen tycker jag att HL2 såg absolut bäst ut (estetiskt sett) av de tillgängliga FPS som fanns på marknaden när det lanserades. Tycker f.ö att det fortfarande ser väldigt bra ut. 04/06 tycker samma här, fanns spel som hade betydlig bättre grafik när HL2 släpptes. 04/06 Om den sparas som download.php så ladda hem den och sen döp om den till .wmv så funkar det. 04/06 Jag antar att du använder firefox. Gå in i options någonstans och säg åt programmet att det skall spara ned filer som slutar på wmv, avi eller vilket format det nu var. 04/06 Storyn är upplagd. Det blir 3 episoder gjorda av Valve och en fjärde fristående episod gjorda av ett annat bolag. Personligen hoppas jag på att episod 4 återintroducerar Adrian Shepard i HL världen. 04/06 Håller med helt hoppas storyn var upplagd helt annars om den fortfarande skrivs är risken att det slutar som en TV-serie ala Lost elle Prison Break dvs dem fortsätter så länge dem tjänar pengar (självklart) men storyn blir allt mer osammanhängande och... 04/06 Mjo, vissas ställen kan imponera med vissa total floppar. Inomhus miljöer har en förmåga att vara grymt odetaljerade. Kolla när du strövar runt i kordiorer eller instängda rum. De oftast bara en kub med en textur och kanske om man har tur, ett fyrkantig... 04/06 Jinx har rätt till en väldigt liten bit, en del ställen är så äcklgigt dåligt gjorda, fast bara i original hl2 :) 04/06 Skojar du lr? Hur kan du tycka det, den tar de mesta enligt mig fortfarande. Beror helt på vart i spelet du där, en del ställen är furktansvärt bra gjorda. 04/06
Skicka en rättelse