Från alla med slöa linor hälsar vi: tack!

I morgon levererar FZ en rejäl genomgång av hur #The Division är att spela på pc. Vi spelade den taktiska shootern/lightrollspelet hos #Massive i Malmö häromveckan, men till skillnad från de flesta andra på plats valde vi alltså pc-versionen.

Nåväl. Nästa helg vankas sluten betatestning av The Division, och ett uttalande på spelets franska Facebook-sida pekar på att det blir en rejäl nedladdning. Fransoserna säger nämligen att betan kan förladdas 48 timmar innan spelservrarna öppnar. Det snackas om att pc-versionen landar på 26 gigabyte.

Betatestningen börjar den 28 januari, med ett dygns Xbox One-exklusivitet. Den 29:e ansluter Windows- och PS4-versionerna och allting avslutas den 31:a. The Division släpps den 8 mars, och FZ:s pc-intryck läser du som sagt i morgon, fredag.

11 minuter! 22/01 Ja när kommer artikeln FZ? 22/01 När idag släpps embargot, så ni kan visa upp PC-versionen? 22/01 Fast det kan väl vara kul även om grafiken inte är vad som först utlovades? Varför spelar folk annars spel såsom Minecraft etc etc? Konstig inställning om man inte ger det en chans pga grafiken. :) 22/01 Jag förstår inte hur många kan ha fått för sig att detta kommer att bli som CS eller CoD eller BF? The Division kommer att bli ett Taktiskt RPG shooter där inslag som stats, skills och luffa fiender kommer att vara det primära som vilket annat RPG som... 22/01 Det är ju ett RPG och ingen shoter á la CS/BF osv, hade blivit ett ganska tråkigt spel om en boss skulle gå ner av en salva i huvudet på 3 sekunder. Men smaken är som baken I guess :) 22/01 Full auto in i någons huvud och fienden överlever som inget hänt? En träff med en paintboll hade gjort mera effekt, kan inte spela sån här skit, hur snyggt det än är... 22/01 Ja det såg ju riktigt tråkigt ut, inget jag kommer köpa 21/01 Sof 2 mp test för min del, vet inte hur många hundra timmar jag lade ner på det. Även där var det bara en bana (och begränsat antal vapen/utrustning), men inte fan tröttnade jag för det. :P Kan ha haft något att göra med hur sjukt välbalanserad banan... 21/01 Samma här! Glöm inte kolla eran mail efter en nyckel, riktigt gott! Fick dock ett konstigt mail från Ubisoft efter där dem tackar mig för att jag gjorde en pre-order trots att jag bara använt mig utav nyckeln från Nvidia, men antar att det bara var ett... 21/01
Skicka en rättelse