I december plockade #Blizzard ner betaservrarna för #Overwatch, men försäkrade samtidigt att de kommer tillbaka i slutet av januari – eller möjligtvis i februari. Nu har det visat sig att det sistnämnda alternativet är det som gäller, delvis på grund av att de även vill få med ett nytt spelläge.

Detta meddelar game director Jeff Kaplan i ett blogginlägg. Utöver spelläget så ska även ett gäng nya kartor testat, tillsammans med det tidigare utlovade systemet för progression. Några konkreta uppgifter om det nya spelläget får vi inte, och inte heller något datum för när servrarna återigen slår upp portarna.

Källa: battle.net.

Hoppas man kommer in denna gång i betan och inte bara under en weekend. Fantastiskt kul spel, inte en massa tjafs utan bara välj en klass å kör. :) 22/01 Lite Unreal Tournament (old days) fast med champions/heroes som i LoL och Dota. Med modes som kan liknas vid capture the flag och escort. Lagen är ju 6v6 så det lär finnas en sorts meta som i Dota och LoL, typ 2 tanks, en assassin, en healer, 2 ranged,... 22/01 En självklarhet är att dett är ett Dota fps spel har jag rätt? 22/01 Lite vad jag förväntade mig av ett Blizzard spel. Välpolerad yta, helt innehållslöst. Jag kände aldrig av att det fanns ett djupare taktiskt läge än "run and gun". Visst, är söt grafik och rusa och skjuta allt man är ute efter så kommer spelet säkerlige... 22/01 De som tidigare hade closed beta access kommer fortfarande ha det och de kommer skicka fler closed beta invites när de öppnar closed beta i februari igen. Spelet är grymt bra för den som frågade. När jag fick höra att spelet skulle få ett fullpris blev... 22/01 Ni som testat spelet hur är det? Är själv riktigt sugen på det men har inte haft turen få beta inv. :< 22/01 Fortfarande stängd, men rimligtvis borde de utöka antalet spelare när det sätter igång eller åtminstone under tiden. Hmm okey, hade inget minne av att jag någonsin sett karaktären när jag spelade betan under stresstestet men tack för upplysningen! :) 22/01 Zarya är ingen ny karaktär, hon fanns med i betan förra året. 22/01 När jag var inne här i veckan på sajten tyckte jag mig kunna se en ny karaktär också? http://eu.battle.net/overwatch/en/heroes/zarya/ 22/01 Är det öppen beta? 22/01
Skicka en rättelse