Årets dlc-planer blir tydliga och vi får återse flera välkända platser som inte fanns med vid release!

Vi kanske drog en förhastad slutsats igår gällande Tauntauns i #Star Wars: Battlefront men istället kommer vi under året att få återvända till tre välkända platser från originaltrilogin. Electronic Arts avslöjar att det vankas strider i Jabba the Hutts palats på Tatooine, molnstaden Bespin där Han Solo blev coolare än vanligt och självaste Dödsstjärnan.

Det kommer också att fjärde banpaket i början av 2017 som det inte finns några officiella detaljer kring ännu. De tre redan nämnda släpps i mars, under sommaren och i höst i den ordning vi skrev om dem.

Du har ett infantilt sätt att diskutera på. Att säga "nej, jag tycker tvärtom" och se detta som ett motargument som överbevisar motpartens alla argument är enfaldigt. Varför gör du så? 03/03 Du har ett väldigt oraffinerat sätt att kommunicera. Det skulle vara bra för dig om du gör en ansträngning för att förbättra dig inom det området. Det kan glädja dig att veta att det kommer gå fort eftersom det krävs få XP att höja en skill när den är... 27/01 Allt jag vill ha är Hero assault som i battlefront 2 27/01 Det står under season pass följande: "16 ytterligare multiplayerkartor på nya platser" Det står inte 16 nya platser. Så det kan i praktiken vara fyra kartor som omarbetas för fyra olika spellägen. 27/01 Season Pass ser verkligen fattigt ut som det presenterades nu. Är det verkligen totalt 16 nya kartor som utlovades tidigare med Season Pass? 27/01 Heroes är anledningen till att jag avboka huvudspelet 27/01 De kommer nog släppa nya heroes också som jag fattat (totalt 4st, 2 för varje sida). Men största problemet just nu är ju att det är för få kartor och för lite att göra på respektive karta. Inga rymdfajter, väldigt lite fordonsstrider överlag, rebels har... 27/01 Har för mig det är en karta, men flera modes på den så det marknadsförs som typ 3 nya kartor eller liknande. 27/01 Då får man hoppas det finns mer i DLCet...annars är det mycket klent. 27/01 Kartor ska alltid vara gratis. Det handlar inte så mycket om pengar, utan om att det delar upp spelarbasen och att spelet dör snabbare. Det är såklart detta spelutvecklare vill så alla köper nästa version av spelet. 27/01
Skicka en rättelse