#Take Two Interactive har på senare år gjort sig kända för att ge ut spel med kontroversiellt innehåll. Vissa länder stoppade det våldsamma #Manhunt och GTA: San Andreas drogs tillfälligt tillbaka sedan dolda sexscener plockades fram via en modifikation. Nu ser man dock ut att ta det säkra före det osäkra, varför utvecklingen av knarkbaronspelet #Snow stoppats.

Någon förklaring till nedläggningen ges inte, men med tanke på upplägget - strategi där du styr en knarkhandlares karriär - är det ingen vild gissning att det skulle vålla debatt. Spelet visades upp på förra årets E3-mässa, varpå det varit tämligen tystlåtet i frågan, och nu är det alltså slut innan det hann börja.

lol Vem sa att mord etc var bättre än droger. Jag sa att knark är inte samhällsnyttigt men ett och annat mord kan vara det. Knark bryter ner samhället medans ett och annat dödsfall gör det inte. Sedan sa jag att rusdrycker som fanns innan jesus tid inte... 09/06 Vad är skillnaden mellan de droger du tycker är farliga och "ofarliga"? Du kanske kan räkna upp några ofarliga droger så jag vet vad jag ska missbruka utan fara för hälsan... Jag förstår fortfarande inte resonemanget bakom att mord och våld är nyttigt..... 09/06 Lust att ta upp några exempel på där staten gör det? 08/06 ALLT hör hemma på spelplanen sen är det upp till var och en om man vill inforskaffa ett sådant spel. Precis som musik, böcker, film osv. Men... varför göra det tråkigare för andra? Det betyder väl att du är rädd för att vissa ska få dåliga "influenser"... 08/06 nej droger har inte varit en del av våran liv lika länge som mord/krig/död. Farliga droger har inte funnits i lika stor bemärkelse i vår civiliserade del av världen som mord och krig, å nej jag inkluderar inte rusdrycker som en farlig drog. Sedan är mor... 08/06 Det är väl upp till var och en att införskaffa de spel man själv tycker är moriskt korrekta... ? Min poäng var väl att det är heltlugnt att göra våldsamma spel men så fort det handlar om droger blir det ett jäkla liv och moraltanterna skriker för fulla... 08/06 [quote=MKultra] Mord är ju ibland samhällsnyttigt, knark är det inte. Så enkelt är det. Mord har varit en del av livet sedan vi var grottmänniska det är ju nästan vad som gör oss mänskliga. 07/06 hmmm så du menar att USA inte sysslar med droger och sex? 07/06 Spel som Postal tycker jag är hystersikt kul, och att mörda folk på roliga sätt i Manhunt är hur roligt som helst. Men jag har, och kommer aldrig pissa på någon ute på stan, tända eld på folk bara för att de inte skriver på min petition. Spel är spel,... 07/06 Would someone please think about the pixels?! 07/06
Skicka en rättelse