Ibland undrar vi om inte mmo-marknaden börjar bli mättad med sina många titlar av varierande storlek och betalningsmodell. #Ncsoft presenterar dock statistik som tyder på motsatsen: kampsportsspelet #Blade & Soul släpptes i Europa och Nordamerika förra veckan, och har redan lockat till sig en miljon spelare i regionerna.

Allmänhetens törst för genren verkar än så länge inte vara släckt, med andra ord. Att titeln är free-to-play underlättar förstås också när nyfikna spelare vill leverera digitala karatesparkar. I pressmeddelandet där Ncsoft avslöjar spelarantalet så berättar de också att Rising Waters-patchen landar den 10 februari, med fler dungeons och annat material.

Via pcgamesn.

Ladda hem Blade & Soul från officiella sajten.

Spelat till lvl 11 hittils och ser verkligen potential. Combatsystemt kan nog vara riktigt skoj, men jag stör mig på att jag inte kan binda musknappar så min MMOmus blir helt värdelös. 30/01 OK. 30 minuter i ett MMO och du gör den slutsatsen? I övrigt så... Gillar man PvP och en balanserad och skillbaserad sådan är nog BNS spelet för dig. Utöver det så börjar spelet (lite klishigt kanske?) vid endgame (level 45). Men i låglevel mått mätt... 29/01 Personligen tycker jag att Black Desert känns klart intressantare, bara spelat ett par timmar (ryska versionen) men slutade eftersom jag hellre vill ha allt på engelska. Men spelet i sig verkar riktigt lovande, imho. 29/01 Lite småbuggigt men helt ok tidsfördriv. Även fast jag föredrar lite mer klassiska mmorpgs med fler roller och p2p modell så har jag lyckats fastna lite. 29/01 Känns som att de försökte göra det snyggt men misslyckades rätt ordentligt samtidigt som de blandar in lite konstiga element och NPC designs. 28/01 gillar man pvp så är detta nog något ni borde testa. 28/01 Har gjort en Blade Master för det appealade mest för mig. Men har inte haft tid än att tagit mig in i spelet ännu. Känner en del som kör spelet som verkar gilla det, men som sagt ett MMO har en livslängd oftast, och det är frågan om hur lång tid det tar... 28/01 Jag kände samma sak, men i brist på annat körde jag vidare. Även om jag inte riktigt gillar denna typ av MMO-spel måste jag medge att själva stridssystemet är det bästa jag har upplevt i något MMO någonsin. Man har ~6 abilities på sin Action Bar, men... 28/01 Tits physics,,,, Tits Physics everywhere....*sigh* Måste säga det samma. Spelade detta i 1h ca o va *snark* timman igenom. För mig så är det Tera any day before this elr nu när L2 är ute igen så L2 Classic. Designen i detta va inget för mig o efter att... 28/01 Boob & Soul 28/01
Skicka en rättelse