I år blir det lite tommare i Los Angeles Convention Center i juni, när E3-mässan traditionsenligt drar igång med mängder av spelnyheter. Detta för att bjässen #EA väljer att helt avstå från branschkalaset och istället satsar på den egna motsvarigheten EA Play.

Evenemanget pågår från 12 juni till 14 juni (E3 pågår mellan 14 och 16 juni) och är öppen för allmänheten. Förutom att hålla till i Los Angeles blir det också ett event i London, och har du vägarna förbi någon av storstäderna kan du testa många av utgivarnas kommande spel, tävla om olika priser och spana in gästframträdanden.

De som föredrar att sitta hemma ska kunna frossa i ett överflöd av livestreams, och den 12 juni klockan 22.00 svensk tid kör de en gammal hederlig presskonferens.

Håll utkik på EA Play 2016-sajten för mer information om streams, biljetter och mer framöver.

Bestämde mig för att dubbelkolla detta, nog för att jag mindes att FIFA-presentationen var rätt segdragen. Av 1h30m ägnades 10 min till NHL och NBA i början, sen la man 15min till FIFA och sen 5min på Madden/NFL. Allt annat tillägnades andra speltitlar.... 29/01 Kan ha att göra med att sv ca9-10 spel de visade upp 2015 så tog Fifa, Nhl, nba och mfl upp ca 80% av hela konferensen. Alltid samma snack också.. "Ny fysik alldrig sett förut" 29/01 Ett nytt Command and Conquer vore nice Inget nytt Command and Conquer. Förstörde Battlefront med ingen kampnaj och relativt usel MP, och ska man köpa alla Dlc så blir det 600kr extra. Kan inte säga att jag hatar EA men det finns en väldigt bra grund på... 28/01 Jo tack, jag har ägt de flesta spelen sedan EA började släppa fotbolls- och hockeyspel innan de ens hade licsenser. Men att säga att EA består till typ 90% av sportspel är ju årets lögn. EA släpper jävligt mycket och påstår man att det mer eller mindre... 28/01 Det sant, jag förstår det men det finns så många sports "nissar" som spelar spelen så någon måste tror att det är vart att visa det på E3 eller ja nu EA play antar jag. 28/01 Det här jag inte sagt. Men att fylla majoriteten av en konferens med saker som vi redan har sett åtskilliga gånger är inte så spännande. Bra för aktieägarna kanske, men inte för den vanlige gamern ... 28/01 Varför sluta göra sport titlar? 28/01 Varför skulle det påverka Battlefield 5, menar du? 28/01 Vad händer då med Battlefield (5) ? 28/01 Som på den gamla goda Felia-tiden ;) 28/01
Skicka en rättelse