#EA har, som stora utgivare ofta gör, pratat med investerare och analytiker. Under detta möte har det dykt upp ny information om releaseperioder för ett knippe nya tillskott i populära spelserier.

Hetast och närmast till hands är förmodligen att #Dice ska släppa ett nytt #Battlefield lagom till årets julhandel. Förmodligen handlar det om #Battlefield 5: Armageddon (även om vissa säkert drömmer om #Battlefield: Bad Company 3).

En ny #Titanfall-upplevelse är också på väg, men vi vet varken om det handlar om #Titanfall 2 eller om det hinner släppas innan året är slut. #Mass Effect: Andromeda ska lanseras senare under det finansiella året, vilket innebär att det senast finns på våra hårddiskar första kvartalet 2017.

Via vg247.

Mest en observation bara. Hur envisa människor är. "Om jag upprepar samma mantra om och om igen så kommer det att gå i uppfyllelse!". 01/02 Vad hade du förväntat dig för kommentarer då? 01/02 Och detta är precis just den anledningen till att BF4 blev mitt sista BF lir någonsin. Tyvärr EA, kör upp era DLC't någonstans där det är mörkt och dystert.. för mina pengar får ni inte mera. Mo-HA_HA! 01/02 Om ändå han skulle presenterat det som åsikt och inte fakta, då skulle du ha ett halft ben att stå på. 31/01 I varje Battlefield-nyhet uppstår samma tråd med samma kommentarer, "jag vill ha WW2, jag vill ha nytt BF2142, f*ck EA/Dice de bara mjölkar" osv osv. :D 31/01 Jag hoppas på ett singleplayer/co-op spel med en fläskig dynamisk kampanj. Som uppföljare till BF2142! Låt oss kriga tillsammans för att erövra de sista beboeliga platserna på en frusen och förfallen jord! Slänger in den här bara för nostalgin! https://... 31/01 dx12 144hz tickrate då kan det kanske bli ok 31/01 Jag hade gärna sett en uppföljare med en eskalering på kalla kriget likt den vi fick i World in Conflict. Så jävla less på all high-tech 30/01 BF-serien är typ det enda jag spelat på PC senaste 10 åren. Helt klart bästa sandlåde-FPS:et som finns. Ser fram emot uppföljaren. 30/01 Squad alphan har gjort att jag avinstallerat battlefield för alltid. Det spelet ser jag faktiskt fram emot, för att vara alpha så är det sjukt skoj. Dice måste leverera någonting nytänkande, någonting som är det ultimata. Med ea som piskare så blir det... 30/01
Skicka en rättelse