Någon gång ibland brukar vi rapportera att #Beyond Good & Evil 2 minsann fortfarande är under utveckling. Senast var året 2014 när #Ubisoft meddelade att spelet "är på gång", men redan 2010 kunde vi kväva rykten om den efterlängtade titelns död. Och nu är det dags igen.

#Double Fine Productions med Tim Schafer i spetsen brukar spela klassiska spel tillsammans med de ursprungliga skaparna. Programserien heter Devs Play och i senaste avsnittet är det just #Beyond Good & Evil som spelas tillsammans med Michel Ancel.

Under spelpasset bekräftar Ancel kort och gott att spelet fortfarande är i produktion, och att de höga förväntningarna är annorlunda mot första spelet då de inte hade någon vidare press från fans. Han berättar också att han upplever svårigheter med att göra samma typ av spel två gånger, vilket vi tolkar som att Beyond Good & Evil 2 kommer skilja sig en hel del från originalet.

Mer än så får vi inte veta. Dags att ta sikte på årets E3-mässa? Eller snällt vänta ett år på nästa nyhet som förklarar att spelet fortfarande är under utveckling..

Skicka en rättelse