Youtubaren TheyCallMeConor ägnar sig åt något så annorlunda som att promenera genom spel. Tidigare har vi bland annat kunnat se honom traska fram i Just Cause 3 och Fallout 3. Just nu pågår en beta för #Tom Clancy's The Division och passande nog har han valt att att vandra genom den begränsade kartan.

Detta säger förstås ingenting om den slutgiltiga kartan i det fullständiga spelet, men alla som tycker att storleken har betydelse kan nog ändå finna det intressant att det tar runt 21 minuter att gå från ena änden till den andra.

Min främsta anledning till att köra betan var också att testa spelet innan beslut av köp eller inte. Man var så klart lite sugen på att kunna testa fler saker, men fick en tillräcklig bild av hur det kan bli ändå, så som "demo" (även om det är beta) var... 01/02 Absolut, men dom får skylla sig själva. Eftersom dom inte erbjuder nått demo, så är/var betan min enda chans att trista spelet före köp och därför så blir det automatiskt omvandlat till ett demo i min uppfattning. Det enkla för utvecklarna vore att börj... 01/02 Local co-op split screen? 01/02 Rörigt ui måste jag säga för mycket text på skärmen och tex esc tar en inte ut ur inventory utan till menyn 01/02 Jag tyckte spelet var roligt även om jag blev rätt så ägd i pvp / dark zone. Jag gillade den stora kartan, utforska, samla prylar, ett brett urval av kläder och vapen som får varje spelare att se unik ut. Kanske lite enformliga uppdrag men jag hade ändå... 01/02 Tyckte spelet var jätte roligt tills några fuskare joinade servern och spawnade instant explosiva granater under en hela tiden. 31/01 Var som många andra taggad på det här spelet till en början men det avtog mer o mer, nu förhandsbokade jag för att testa betan och måste säga att jag hade väldigt kul. Lite content så klart men tycker man fick en bra bild av hur mycket som kommer finnas... 31/01 Så sjukt trött på det här gnället. Har du inte lärt dig någonting under åren som gått med visningar? Utvecklarna visar upp en liten del med maxad grafik för att imponera på utgivare, publik och fans under E3. Se det som en trailer, du tror ju inte att... 31/01 Folk överdriver med bullet sponge tycker inte alls de är så faligt som folk säger speciellt om man kan sikta. Och tycker de passar spelet fint. Tycker dock de inte speciellt mmo. Och kommer saker bli enformigt om dom inte har regelbundna content updates... 31/01 Jag var extremt taggad väldigt länge sedan tappade jag suget. Jag har dock gillat betan ganska skarpt. Tar man det för vad det är och är menat att vara, ett tredjepersons cover-based shooter med rpg-inslag så tror jag inte man kan bli besviken. Jag har... 31/01
Skicka en rättelse