Simulatorerna har frodats som bakterier i härsket smör den senaste tiden. Ett av spelen som tänkte rida på vågen var #Ant Simulator. Trots en lyckad kampanj på Kickstarter, kommer spelet aldrig att få se dagens ljus. Två av utvecklarna skall nämligen ha bränt alla pengar på strippor och sprit. Ja, du läste rätt.

Det är lead programmern Eric Tereshinski som själv kommer med nyheten i ett fyra minuter långt klipp på Youtube där han berättar om sveket och hur han inte längre vill vara en del av studion #Studio Eteeski. Det betyder även att han måste ta ner allt som han gjort under företagets namn från nätet. Än har inte hans forna kompanjoner gjort något uttalande.

Först av allt borde du sett att jag inte fick svar på vad dessa otjänster var. Ska jag va helt ärlig vet jag inte hur jag kan ställa frågan tydligare för dig :/ Men jag ber om ursäkt att du inte förstod. Ändå gav du till viss del svar med "för annars... 12/02 Klädsel i sitt sammanhang signalerar hur man tänker och hur man vill uppfattas. Dessa snubbar vill känna sig som heta klippare att döma av klädsel. Det vill många, men en hel del avstår stilen tills det blivit på riktigt för annars framstår man mest som... 08/02 Var inte menat att låta oförskämt. Beklagar om du tog illa upp. Iaf vill bara ha svar på frågan om vad du menar exakt med dessa otjänster och negativa konsekvenser av att ha kostym om alla andra klär sig mer vanligt. Är bara nyfiken. 07/02 Lägger du dryga kommentarer som "bra där man high five" samt lägger ord i munnen på mig får du räkna med att man inte svarar med solsken. 06/02 Det jag hade hoppats du skulle ge svar på vore mer varför man gör sig själv en otjänst. Vad är dessa negativa konsekvenser du talar om? Ditt sätt att argumentera fick det att verka som man inte borde klä sig som man själv vill vilket jag försökte få sva... 06/02 Att du tycker jag ser dum ut grundar sig i ditt eget oförstående (för tydligen fattade du faktiskt inte, trodde att du bara ville spela Allan). Hur som helst; jag har inte sagt ett ord om hur man får och inte får klä sig. Du hittar på vad jag säger och... 06/02 Ett svar som varken stärker ditt argument eller försvagar mina. Är rädd att det bara är du som ser dum ut. Om du inte kan bidra till konversationen så bry dig inte om att svara på detta :P 06/02 Gör dig inte dummare än du är. 05/02 Så man ska inte få klä sig som man själv tycker utan måste följa strömmen. Bra där man high five 05/02 håller med. Känner mig väldigt skeptisk till programmerarens version. 03/02
Skicka en rättelse