Den stängda betan för #Tom Clancy's The Division rullar just nu på för fullt, men kommer att avslutas klockan 12:00 i morgon. Har du inte haft chansen att testa spelet och väger mellan Xbox One- och Playstation 4-versionen har det nu släppts ett klipp från Digital Foundry som jämför de båda versionerna.

Rent visiuellt sägs spelet vara identiskt till de båda konsolerna, men testet fokuserar först och främst på frame rate. Värt att notera är även att detta gäller den beta som just nu pågår. Spoiler-varning!: Videon gör det inte lättare att välja mellan de båda konsolerna.

Det finns lösningar för den som vill ha en riktig handkontroll även för PS4 nuförtiden , men helt seriöst är det bättre å bara köpa en krysslåda o en elitekontroller. 03/02 Ah, mitt fel då. Kommentarsfält blir så lätt toxic så jag förbisåg det självklara i din mening. 02/02 Hehe skoja lite bara 02/02 Jag kommer faktiskt att köpa det både för PC och min Xbox One (fler polare som kommer köra det på Xbox One, så jag har flera att spela med), men betan flöt finfint på min PC (varierande fps mellan 40-60, oftare närmare 60, trots absolut allt uppdraget... 02/02 NICE! Jag som har 800hz på min tv, då borde jag få 800fps i division eller hur? :) 02/02 Du verkar inte förstå skillnaden om du jämför hz med fps.. 02/02 Med "grafik" brukar man väl ändå enbart syfta på bildkvalitén och inte uppdateringsfrekvensen? man brukar ju kunna säga att ett spel har "bra grafik" enbart genom att kolla på skärmdumpar. Att de väljer 30FPS är just för att kunna ha bättre grafik/bildk... 02/02 Eller så streamar man bara från datorn till sin tv och kopplar in en ps4 kontroll om man så vill. Då kan man njuta av kraften i en PC och bekvämligheten i soffan. 02/02 Synd att de inte riktigt fick samma förutsättningar i båda gameplayklippen de jämför bara, antagligen bara time of day/vädereffekter men i detta klipp ser det ut som om Xbox One har bättre drawdistance medan Ps4an döljer saker längre bort i dimma. Men... 02/02 Vi är alla barn till någon, så ungar är vi :) Det är en sak att föredra att spela i bättre prestanda, men det enda som stoppar dig från att uppskatta 30 fps är du själv med oviljan vid anpassning. Trollar du mig eller missuppfattade du metaformen helt?... 02/02
Skicka en rättelse