Någon kan ha råkat avslöja sig, på Facebook så klart.

Idag klockan 12 avslutas det stängda beta-testet av The Division. Men misströsta inte! Rykten säger att vi kommer att få ta den av en öppen beta redan 16 februari. Det enligt en post på italienska Xbox Facebook-sida. Bilden har tagits ner, men brittiska Eurogamer lyckades spara den för omvärlden.

Enligt bilden kommer Xbox One-spelare att få första tjing, men inget är helt klart förrän vi får ett officiellt uttalande.

<figure data-align="center" data-size="large" data-img-src="http://static1.gamespot.com/uploads/original/1179/11799911/29..." data-ref-id="1300-2999553" data-ratio="0.75" data-width="600" data-embed-type="image"></figure>The Division ska släppas 8 mars till PC, Xbox One och PS4.

Allt storyrelaterat så skippade jag allt som gick att lyssna på osv, det tänkte jag uppleva när spelet släpps, annars blir det bara tråkigt att lyssna om allt igen och veta vad som händer så på så sätt tycker jag det var bra att det bara var ett uppdrag... 04/02 Vi är väl alla olika antar jag. Själv vill jag inte spoila för mycket content innan release. Jag vill upptäcka allt och låta det mesta förhoppningsvis överraska mig efter släppet, medans andra vill bli skedmatade med allt som erbjuds innan det ens är... 04/02 I Dark Zone? Vart då? 04/02 Det finns ju matchmaking 03/02 Ingen har pratat om retail? Vi har pratat om betan och att det var begränsat med innehåll samt att du själv sa att folk gnällde på det i chatten vilket jag inte tyckte var helt obefogat. Jag är också positivt överraskad efter att ha spelat det, men jag... 03/02 Lite mer uppdrag med mer variation, (kanske är spelet som enbart har väldigt lika strider i samma miljöer iofs) Lite bättre titt på skill träden. (behövs inte att man kan välja allt men kanske hade kunnat låsa upp lika mycket i alla 3 träden) nått mer... 03/02 Vad hade du väntat dig i en beta? 03/02 Men du har ju ingen aning om hur det blir i retail? Beta är ju ett test för att utvecklarna ska hitta buggar, bla. Inte för att folk ska plöja igenom all content. För min del såg jag det mer som en försmak på hur spelet känns i kontroll och känsla, och... 02/02 Mja, håller nog delvis med. Darkzone var ju det man skulle testa i princip men jag tyckte det var rätt kass "variation". Det var ju inget mer än att ändlöst springa runt och leta AI-motståndare och varva med att jaga folk med bounties. Det höll i 2 daga... 02/02 Väldigt stor potential i detta spelet! Rent genremässigt närmast Destiny. Lagom dos RPG mixat med cover-based action. Det enda jag stört mig på är folk i chatten som gnäller på brist på innehåll... i en beta... IQ-koll på den. 02/02
Skicka en rättelse