Rubriken vi aldrig trodde att vi skulle skriva.

Det fanns en tid då vi var sjukt trötta på att landstiga på stränder, befria franska byar och spränga AA-kanoner. Efter ett decennium med shooters som utspelar sig i modern tid är dock suget efter att återigen uppleva konflikterna under det andra världskriget stort, särskilt med tanke på hur mycket snyggare spel är idag.

Entré för #Battaltion 1944, en Unreal Engine 4-driven multiplayerpangare som utvecklas av den lilla studion #Bulkhead Interactive och som precis släppts sin första trailer. Det enda orosmolnet är att uvecklingen ska finansieras via crowdfunding men vi har en känsla av att folk kommer att slänga pengar på det här.

@SettleR: Jag kan bara hålla med dig helt och hållet! Har aldrig förstått mig på sådant och tycker det är total meningslöst. Nu är det dags för oss att få några old school spel som vi gillar. /Capi 30/03 @Mindrax: Tror du missuppfattat spelet? Det är old school och sådant är inte det primära. Rekyl fanns då medförvisso, men kärnan var snabbt spel där endast skicklighet gällde. Inget hjälp med att träffa, utan hit-boxarna var små och enda hjälp du hade... 30/03 Många missar det ser jag. 06/02 Det är ju också en grej, men jag tänkte mest på att spelaren skjuter folk på 5m håll i princip varje scen. Men man kan väl förhoppningsvis spela det lite seriöst också, vi får se. 05/02 Reagerade på det också, tyvärr så här vissa spel marknadsförs och presenteras, vore bra med mest bara gameplay och minimalt med kommentarer från utvecklarna. 05/02 Varför väljer man att presentera spel på det här viset? Är det verkligen bara jag som reagerar på det? 05/02 Alltså detta är inte final version. Inte ens alpha utan pre-alpha. Verkar som några missat detta. 04/02 Hade vart skoj att prova köra på den Tyska sidan nån gång i ett WW2 spel kampanj. Men risken är väl kanske att man blir dum förklarad för att man tycker så. Som sagt, bara ett spel. ;) 04/02 Hade inte mycket mat på den tiden vilket gjorde att dom var magrare vilket gör att armarna ser längre ut. 04/02 Ser väldigt intressant ut, är dock tveksam om man ska backa projektet. Blir väl att hålla koll på framtida uppdateringar om detta. :) 04/02
Skicka en rättelse