#Tom Clancy's The Division är just nu hetare än korvspad och den nu avslutade betan har varit en smärre succé. Den senaste tidens bombardemang av filmer från spelet har dock gjort att även kritikerna vädrat sina åsikter. Bland annat på grund av frame raten som på konsol är låst till 30 fps, men också att spelet helt enkelt verkar vara en enda lång grindfest. Med det sagt, är det dags att bjuda på en film från lite kloakröj.

Vi förflyttar oss från New Yorks gator ner till kloakerna, där hittar vi fiender du ska skjuta och gisslan som ska räddas. Åtta minuter med smatterparty i underjorden kan du se nedan.

Jo lite det som är risken känns det som. Dock så är ju Evolve kul som fan men då krävs det ju att man typ är ett gäng polare som lirar o ett par bärs =P Gillade Division betan skarp, hade kul som fn i betan och gillar pvp biten me för med ett par polare... 07/02 Självklart kan de vara så och kanske troligt men Ubisoft ligger i topp tsm. EA att strunta i oss spelare utan ser oss bara som pengapåsar :/ 04/02 Vet inte alltså, Massive har ju ägts av Ubi längre än dom jobbat med Division väl och innan dess ägdes dom av Vivendi typ, deras egna vision är ju backade av någon annans pengar, dessutom, allt dom släpper är ju saker som gått via Ubisoft innan. Det kan... 04/02 För mycket och det är ju satir. Inte alls samma allvar som i detta. Det passar helt enkelt inte i ett spel som The Division men det är min högst personliga åsikt. Kul att ni tycker om spelet. SJ blev jag mycket besviken och hoppas på ett nytt WiC :) 04/02 Ok... Har ni spelat Borderlands? 04/02 Jämför du ett "near future" spel mot ett fantasy rollspel? 0o 04/02 Dom lär ha en vision. Dom visar upp en fantastisk vision på E3. Ubisoft lägger sig i mer o mer o så blev det en cover shooter som många andra. Jämför själv gameplay teasern med Betan/demot?! Tror inte det är så mycket mer content i spelet en vad Betan... 04/02 Vad ska jag gråta över? Att spelindustrin är på väg åt fanders? Ja det gråter jag över faktiskt. Spela ca 8 timmar av Betan och det var en cover shooter bland många andra. Funkar nog bra i en arcadmaskin :) 04/02 Vänta, var inte första betal DLCt till detta just "underground "? Klippt content kanske? Haha 03/02 Undra hur många spel jag sätt där en liten bunny girl elr gnome som inte är högre än mitt smalben står och slåss mot en orc på 2 meter med en yxa som bara av fri fall skulle klyva en mindre bil på mitten men fortf av någon skum anl missar 90% av alla... 03/02
Skicka en rättelse