Stora fuskproblem har rapporterats från pc-betan av #Tom Clancy's The Division. Bland annat ska det ha varit synnerligen enkelt att fuska sig till ammunition, erfarenhetspoäng, ingame-valuta och mer i multiplayer-delen Dark Zone. Detta sägs bero på att funktionerna sköts av spelklienten istället för servern.

Utan att varken bekräfta eller förneka att så är fallet så uppmärksammar #Ubisoft att fusk förekommer. Via det officiella forumet försäkrar community manager "xMiiSTY" att utvecklarna kommer tillhandahålla system som gör spelupplevelsen rättvis för alla:

"We are aware of the cheating issues in the Closed Beta on PC. The team is fully committed to providing solutions against this and a system will be in place to ensure a fair experience for players when the game is released on March 8."

Du som testade den stängda betan: upplevde du mycket fusk?

Håller faktiskt med dig 100% även om jag i mitt senaste inlägg berätta om mitt djupa hat jag har mot fuskare så ska jag nog säga att efter jag läste ditt inlägg så tycker jag också att det kanske va bra ändå att fuskare hittade sin väg in i betan och... 04/02 Det är väl bra att det fuskas så mycket som möjligt under betan. Även om jag aldrig använt fusk så uppskattar jag att folk gör det under betor, det är väl det betor är till för, så att utvecklarna kan smasha buggar, fusk och exploits innan spelet går... 04/02 Körde väldigt mycket under betan och kan inte påstå att jag mötte någon fuskare alls. Visst. Det fanns en och annan osynlig spelare men den buggen hände mig med så kan inte klaga. 04/02 True that !! : ). Skulle vara riktigt surt om man inte gjort något o får smaka på ban hammer för ingenting. Oh ja d lär dom garanterat tycka, Är nog bara för den anl att dom gör det och bara det måste ju innebära att dom har något som fattas i huvudet.... 03/02 Det vore dumt att banna ip addresser då det kan drabba en oskyldig som fått en bannad ip. Fuskare tycker nog det är roligt när du blir arg, andra bryr sig nog inte och vill bara kötta lite. Har du aldrig fuskat någon gång i ditt liv? 03/02 förutom folk som fick glichar, så som osynlig etc ofrivilligt eller icke, "jag var en av dom som fick det 2 gånger " utan att jag märkte av det för ens mina polare sa att han syntes inte på deras skärmar =D Hur som helst så mötte jag inte på någon rikti... 03/02 Upplevde faktiskt inget fusk när jag testade PC-versionen. Hade faktiskt riktigt roligt för det mesta. 03/02 Bara för att va extra taskig, rensa deras köphistorik ;) 03/02 Det är sådana här personer som ska bindas fast vid en påle och bli back handade i ansiktet av hela communityt tills dom ser ut som en svullen smurf. Förstår inte hur cheaters tänker, Är dom så jävla tråkiga och depprimerade som människor så dom måste... 03/02 Märkte inget fusk alls när jag spelade (PC) 03/02
Skicka en rättelse