Striptease och spritfester är bara en rökridå menar de två anklagade.

Det var minst sagt en ovanlig rubrik som fick diskussionerna att ta fart i måndags då vi skrev om Ant Simulator-utvecklaren som påstod att hans kollegor bränt alla pengar på sprit och strippor. Det menar de anklagade är lögner och ger sin egen version av vad som gick snett i en intervju på Gameinformer.

Tyler Monce och Devon Staley, som startade studion tillsammans med Eric Tereshinski, säger först och främst att de investerade mer i företaget än den sistnämnda någonsin gjorde. De skriver också att all representation var i linje med vilket företag som helst och bokförts hos skatteverket. Tereshinskis uttalande ska vara "100 procent skitsnack".

De svarar också på påståendet att de skulle ha saboterat studions chans att få ett utvecklingskit för Playstation 4. De förklarar att all teknik var på plats (statisk ip-adress, dedikerad internetlina) men att Tereshinski inte kunde få fram ett spelbart demo, vilket var ett krav från Sonys sida.

De överväger nu att stämma Tereshinski för förtal. En rimlig reaktion om det visar sig vara deras version som är mest sann.

Skicka en rättelse