#Blizzard släckte ner betan för #Overwatch i december, men försäkrade att testversionen av shootern skulle dyka upp igen i januari eller februari. Nu börjar vi närma oss återuppståndelsen, vars släppdatum är satt till den 9 februari. Nyheterna i den här inkarnationen, enligt Blizzard själva:

  • An all-new progression system

  • Two new maps, including a new game mode

  • Several hero balance updates

  • And a variety of Private Game updates, including full A.I. matches

Hade du tillgång till den förra betan så kan du spela nu igen. Väntar du fortfarande på tillträde kanske vinden vänder: eftersom det är "så mycket nytt material" tänker Blizzard bjuda in ännu fler spelare för att testa och ge feedback. Är du intresserad ska du anmäla intresse via ditt konto på battle.net.

Rättning: Detta stämmer inte. Folk som spelade i beta test weekend har inte tillgång till den här Overwatch-betan, om dom inte blivit inbjuden igen. 10/02 Jag skulle vilja se kooperativt spelande med delad skärm på konsolversionerna, det är troligen inget som den stora massan efterfrågar och därmed kommer det heller inte implementeras. Samt misstänker jag att mest krut kommer läggas på PC-versionen och... 05/02 Finns ju 29st moba annars 05/02 haha "kul i början" 700 timmar är grymt mycket speltid 04/02 Klart man tröttnar efter 700 timmars playtime. Som att sitta o måla samma sak i 700 timmar, man måste ha lite variation i gemet för att de ska va något långvarigt kul. Nu har inte jag spelat overwatch ännu så har inget att yttra mig om angående gameplay... 04/02 Jag hade chansen att komma in i första betan (pga jag känner en av level designers) och spelade i över 700 timmar men sedan tog det stopp, var kul i början men sedan var det inte längre intressant, kan vara pga att man nött alla hjältar och banor samt... 04/02 Makes three of us! Var förvisso intresserad redan innan, men blev helt såld under den helgen, köpte det på måndagen efter. :D 04/02 Samma här, om du syftar till stresstesten. Var redigt ointresserad av spelet innan men blev helt hooked under de två dagar jag hann spela det! 04/02 Ge mig! Jag spelade förra betastresstest inviten, det var helt fantastiskt. Nu vill jag bara ha mer, mer, mer! 04/02 Testa CS:GO. Du kan inte bli besviken om du gillar/gillade 1.6. 04/02
Skicka en rättelse