Den senaste videon bjuder på grafiska uppdateringar, nya assets och landskapsbyggande.

Det ambitiösa projektet som ska porta Morrowind till Skyrim-motorn lever forfarande. I den senaste videon från skaparna bjuds det på glimtar av nya grafiska uppdateringar, nya assets och landskapsbyggande. Och det ser riktigt bra ut. Vi är inte bortskämda med slikt polerade moddar, och hoppas verkligen att man inte tagit sig vatten över huvudet.

Skaparna efterlyser också fler som kan hjälpa till att ro projektet i hamn, och äskar även donationer för att hjälpa utvecklingen på vägen.

jag säger stämning, miljö o grafik. för att inte tala om det enorma urvalet. du kan skapa en väldigt säregen avatar. detta är Morrowinds styrkor. vilket gör det till det bästa Elder scrolls spelet hittills. 07/02 "slikt", "äskar". Bennet sparar inte på förrådet av numera "ålderdomliga" svenska ord. Fint :) 06/02 Bästa storyn, ja, men sämsta stridssystemet. Allt beror på dina färdigheter, din egen skicklighet har ingen betydelse, så striderna blir bara "vänd dig mot fienden och klicka så fort du bara kan". Sen har ju spelet inte direkt åldrats väl rent grafiskt... 05/02 Det finns nog inga regioner i skalan det låter som du menar pga. det enorma arbete som krävs men en hel del moddar som utspelar sig i andra regioner. Orsinium, Elsweyr, Sommerset Island mfl. 05/02 Vet inte om det finns några enorma kontinent moddar till skyrim, men till oblivion finns det massor. Elsweyr, Morrowind, Hammerfall och Valenwood. 04/02 Kul! Vet nån förresten om någon bra mod till Skyrim där man kan spela i andra regioner i världen förutom de länder som har varit med i spel tidigare, dvs Skyrim, Morrowind etc? Var pepp på ESO: TU men det är bara en liten bit av kontinenten som är spelb... 04/02 Morrowind blandar det bästa från dom tidigare spelen (öppna världar med städer man faktiskt kan gå/flyga in i utan laddsekvenser, stort urval av färdigheter, gillen och vapen) med 3D grafiken från dom senare delarna plus en allmänt mera exotisk värld/st... 04/02 "äskar donationer" :D 04/02 Morrowind ägde en speciell stämning som folk minns med välbehag såhär många år senare. Men jag kan inte påstå att det var ett speciellt bra spel direkt ur lådan. Styrkan var, liksom för Oblivion och Skyrim, modverktyget som gav fans möjlighet att ändra... 04/02 Ser fram emot att kunna spela detta. :) De får ta den tid det tar helt enkelt. Saknar Morrowind! 04/02
Skicka en rättelse