Det verkar som att möjligheterna att provspela #Battlefield 2142 innan det släpps är goda. Fansidan BF2142.com slängde iväg ett par frågor till #Dice och svaret lyder att en öppen betaversion dyker upp i början av augusti och att en demo kommer släppas sisådär en vecka innan fullversionen når butik.

Gamespy fyller på med mer om denna framtidsshooter. I en intervju med producenten Marcus Nilsson betar man bland annat av det nya spelläget Titan Mode.

Det låter ju somett bra initativ iallafall, så man får ett färdigt spel att ta ställning till om man ska köpa eller inte 11/06 Medic och assault två av de tre klasser som möts till fots i en match. Angående blackhawken så ansåg jag den vara en poängmaskin om man själv hade den och sex gratis kills om andra hade den förutsatt att man hade lite bra AT-snubbar på sitt lag. Sedan... 11/06 Det jag menade var att det är bra support från de som gjort spelet om allvarliga buggar fixas snabbt. Buggar finns alltid och kommer alltid att finnas så är det bara. Tack vare att alla inte sitter på en xbox och har samma hårdvara. Så uppstår det allti... 11/06 Grymt bra intiativ! Man får ju även "känna" på spelets nya funktioner bra mycket tidigare, vilket är den största fördelen! ^^ 11/06 He he. Jobbigt dagen efter, va? ;) Dedicerar denna till alla fyllepostare: http://membres.lycos.fr/tpendj/Image/hangover.gif 11/06 Asch, anmälde mitt inlägg. Var trött och grinig så jag whinade om allt whinande. Sorry krappar. :\ Peace out *smiskar sig själv och går och lägger sig.* *edit* finns ingen "skäms" ikon längre, hade passat fint annars. 11/06 vilken klass har ak101? assault eller? vilket inte gör så mycket då de upplåsta vapnena oftast är bättre och delas av alla lagen plus att alla andra klasser inte har det. vad gäller alla fordon kommer jag att vänta spänt på nästa patch, då det ryktas... 11/06 Om du tror att USMC har övertaget tack vare sin hårdvara så är du helt ute och cyklar. Om blackhawken fanns kvar så kanske det blir någon sorts balans. AK101 är så fullkomligt överlägsen M16 att det inte ens är roligt (om man inte har den själv såklart)... 10/06 Jag kommenterade bara att du verkade få det att verka positivt med att släppa patchar snabbt efter lansering. Hur det är i det där fallet har jag ingen aning om. 10/06 Det främsta som jag menar är att USMC har blackhawk helikoptern, och även på vissa banor har MEC nästan endast APC's som spawnar, men om USMC tar över så spawnas det istället tanks, vilka alla vet är förbannat kraftiga. Blackhawk helikoptern är alldeles... 10/06
Skicka en rättelse