Utvecklaren #From Software hittade sannerligen guld med sin Dark Souls-serie och det är nog ingen som tror att tredje delen i trilogin kommer göra fansen besvikna. Om vi har rätt får vi facit på om två månader då spelet når ut till världens alla hörn. Redan nu kan du få uppleva spelets öppningssekvens.

Om du trodde att #Dark Souls III skulle bli en glättig historia har du väldigt fel och har förmodligen inte riktigt koll på vad det hela handlar om. Det handlar om välkordinerade strider, att lära sig av misstag och att dö många gånger. Öppningssekvensen hittar du nedan och stöd hittar du i kommentarerna.

5 spel? 09/02 Älskar alla soul spel kan knappt bärga mig :D 09/02 Om man inte redan spelat det och har möjligheten så kan jag varmt rekommendera Demon's Souls. Personligen hade jag tyckt det var värt att köpa en PS3 på blocket endast för detta spel. Tycker att atmosfären och miljöerna var ännu häftigare än i Dark soul... 09/02 Har också ett par timmar lagda men samma sug att fortsätta som jag fick i DS1 infann sig aldrig. Miljöerna kändes oinspererade, bossarna orättvisa och de olika platserna så små. Lite arena känsla på något vis, med en teleporteringshub i mitten. DS1 hade... 09/02 Får hålla med om att det var en besvikelse. Dock inte värre än att jag på nått sätt råkat spela i 150 h än så länge. Men utan tvekan det sämsta av de fyra. Det är ju också det enda spelet Hidetaka Miyazaki varit huvudansvarig. Han är tillbaka till DS3... 09/02 Nu är det ju dock en enorm skilland på fantasy och gotisk}Gotisk HP Lovecraft miljöer. Sedan tyckte jag storyn var än mera komplex i Bloodborne och betyligt mer intressant för min smak. 09/02 Ettan har sköna bossar men tråans bossar är mer eller mindre samma typ av steategi för att döda dem. 08/02 Jätten Jorm?? 08/02 Synd att alla bossar är så sjukt tråkiga. Strafe left/dodge. Inte så kul efter 5 spel nu. 08/02 Håller med dig om Dark Souls 2 även om jag gillar det ändå, men anledningen var ju att Miyazaki var upptagen med Bloodborne under tiden det utvecklades så någon annan tog ju det. Men det är ju han som styr Dark Souls 3, så att skippa det vore nog en mis... 08/02
Skicka en rättelse