Den kommande Warcraft-filmen lär piska upp lite extra intresse för mmo-långköraren #World of Warcraft. Kanske mer än man först kan tro, om #Blizzard fullföljer de planer som avslöjats i ett frågeformulär som skickats ut till spelare.

I formuläret står det att Blizzard överväger att ge bort World of Warcraft och alla de nuvarande fem expansionerna till alla som ser Warcraft-filmen på bio. The World of Warcraft Ultimate Movie Edition är tydligen arbetsnamnet på paketet som även inkluderar en månad speltid och ett exklusivt in game-föremål.

En representant för Blizzard har bekräftat att undersökningen är äkta. Nu återstår det att se om de går vidare med planerna och om de i sådana fall även kommer inkludera Europa.

Att tina en fryst pizza med sin egna andedräkt tar en stund vettu 13/02 Vanilla wow var en jävligt seg fryspizza. 12/02 Hehe nä det har du rätt i, rättelse, massor med hårdvara som bara ligger och dammar. 12/02 oförglömliga spel som warcraft 2/3... och sedan en evighet av wow, som va roligt ungefär lika länge som det tar att värma en fryspizza. 12/02 Well jag bowlar knappt ens, jag finner själv inte för att betala 100 kr i månaden för att kunna lira ett spel. Lev med att alla är olika, det finns många som gör exakt som, även om 100 kr är rätt lite så känns det absolut inte värt för min del. 12/02 Om jag fick betalt så skulle jag kanske överväga att gå på bio för att se filmen... :) Annars får det gott vänta till den finns ute för nedladdning. 12/02 En god poäng! Kommentarerna på samma nyhet på FZ's facebook låter rätt annorlunda än här inne... 11/02 En stilla undran: Vem skäller du på? 11/02 Det är inte mycket pengar för att spela spelet... jämför du det med att bowla så är bowling fruktansvärt dyrt. Om jag har roligare än ett par timmar på ett mmo som kostar 100:- i månaden så är det värt det enligt mig. Då annat som underhåller mig i ett... 11/02 Desperation? Sådär desperata som ALLA telefonbolag är eller? Ni vet de som som säljer telefoner skitbilligt med ett abonnemang? Grejen är inte att tjäna pengar på produkten, grejen är att man tjänar pengar på tjänsten. Att ge bort wow är något de borde... 11/02
Skicka en rättelse