Felix Kjellberg besöker ett mentalsjukhus och blir skrämd på riktigt i hans första serie på Youtube Red.

Felix "Pewdiepie" Kjellberg har gjort sig en karriär på att lira läbbiga spel och bli ordentligt skrämd. Många menar dock att hans reaktioner är överdrivna och fejkade. Därför känns det naturligt att hans första videoprojekt utanför spelvärlden fokuserar på att skrämma honom på riktigt.

Serien, som är en del av prenumerationstjänsten Youtube Red, hade premiär i veckan och förutom ett par korta klipp bjuder de på det sjunde avsnittet helt gratis. Med namnet "Outlast IRL Gameplay" kan du kanske gissa premisserna - mentalsjukhus, rullstolar och galna doktorer.

Vill tacka dem som betalar för att se detta och sen laddar upp videon så att jag kan se den gratis. Ni är hjältarna vi behöver. 16/02 Man måste betala för alla proxys nu, tyvärr 14/02 Skulle ju varit kolsvart typ hela tiden med lite flickering, mer som Outlast. Kändes riktigt "b-igt". 13/02 Inget jag skulle betala för men är lite svag för metalsjukhustemat så lite småkul tyckte jag det var. 12/02 Kör med proxy, problem löst :) 12/02 Jag har typ upptäckt hans Silent Hill playthrough och han är INTE så jävla asjobbig i de och faktiskt lagom bra på ett av mina favorit-spel någonsin. Hans playthrough av Catherine är också helt okej imo. Men mycket annat är ju... "LOL so ranDUMB! Balle... 12/02 vad jag vet så är det inte felix idé, youtube ville han skulle komma för dom hade några planer som han skulle vara med i. Så vad menar du med att han satsar i detta? 12/02 Läskigt? Hela grejen är ju som MTV "reality" shows där allt är skådespeleri. Jag betalar om jag får se han släppas i mitt hemland, då kommer han veta sig utav vad ordet läskigt innebär. 12/02 Tyvärr alldeles för stageat och enda behållning var väl S.E.A.N . Så här hade de varit bättre om de hade gjort de som: https://www.youtube.com/watch?v=ACp5nTlpv6c Även denna sägs vara stagerat, men hans panik känns äkta. 11/02 Jag tyckte det var enformigt och inte särskilt underhållande, men jag är antagligen utanför den tilltänkta målgruppen också. Allt gott åt Felix! 11/02
Skicka en rättelse