Nidbilden av spelare är osociala singlar som föredrar nätkontakt framför umgänge i det verkliga livet. Sant eller inte, många (eller i alla fall några) spelare finner kärleken genom massiva nätspel. The Wall Street Journal berättar om ett gäng lyckliga själar som träffat den rätta genom spel som #EverQuest II och #City of Heroes.

En studie vid Stanford-universitetet i USA kom fram till att 29 procent av kvinnorna och 8 procent av männen dejtat någon de mött i ett onlinespel. En orsak kan vara att spel sägs avslöja mycket om ens personlighet, till exempel om man fungerar bra i grupp eller är mer egoistiskt lagd. 25 till 30 miljoner människor uppges lira nätspel, så potentiella partners är det gott om.

Att skaffa en tjej via internet är inge som helst fel (chatter och communitys som t ex Lunarstorm är okej) men att leta tjej på spel är verkligen konstigt. Dagens ungdom.... 19/07 Du måste ha den största e-penisen i Sverige. 14/06 Ravingbear sa "Det är ju iallafall bättre än att gå på krogen, krogen är för losers som måste supa för att snacka. En riktig mästare tar dom på nätet nykter." Man går väl på krogen för att träffa människor och vara social. Alkoholen är ett trevligt till... 14/06 är det ändå inte rätt många tjejer som spelar rpg spel? jämfärt med fps och så? Pallar själv inte med Rpg spel , somnade bokstavligen framför world of warcraft.. 14/06 where are thou Miss Lapp? x( 13/06 Är det verkligen så svårt att tänka igenom eller läsa sina egna inlägg innan man trycker på skickaknappen? Jag kanske bara är extra gnällig pga. sömnbrist men jag tycker att nivån på vissa kommentarer borde höjas en smula. 13/06 Raidgruppen jag är med i har en hel del tjejer, inte alls så ovanligt som många verkar tro. Dom skyltar inte med pga att de inte vill ha en massa dreglande fjortis nördar som kör A/S/L direkt... 13/06 Äh, det är enklare att betala för tjejerna och få män gratis. Tog hem en negertransa för ett par veckor sen. kräsen är man inte, men är bara riktigt desperat. Har varit singel nu i 1 1/2 år 13/06 "25 till 30 miljoner människor uppges lira nätspel" Aa viist och 95% av dom 30miljoner spelare är killar/men :\ 13/06 kul att vi har en nyligen könsmogen här också, grattis! 13/06
Skicka en rättelse