Ubisoft hör fansens klagomål.

Ryktet stämde – #Ubisoft bryter den mångåriga traditionen med ett storskaligt Assassin's Creed-spel per år. Det blir alltså inget sånt i höst, förklarar företaget i bloggform. Man säger att erfarrenheterna och feedbacken från 2014 års gravt buggiga #Assasin's Creed: Unity fått dem att ändra utvecklingsprocessen, och målet är att göra serien till en av de bästa inom open world-genren.

This year, we also are stepping back and re-examining the Assassin’s Creed franchise. As a result, we’ve decided that there will not be a new Assassin’s Creed game in 2016. Since the release of Assassin’s Creed Unity, we’ve learned a lot based on your feedback. We’ve also updated our development processes and recommitted to making Assassin’s Creed a premier open-world franchise. We’re taking this year to evolve the game mechanics and to make sure we’re delivering on the promise of Assassin’s Creed offering unique and memorable gameplay experiences that make history everyone’s playground.

#Assassin's Creed: Empire ryktas bli namnet på nästa del, och samma rykten gör gällande att det utspelas i Egypten och ha en #The Witcher-liknande känsla. Vad nu det innebär.

Fast om vi ska vara helt uppriktiga släpps det massor av Assassin's Creed i år. #Assassin's Creed Chronicles: India i januari, #Assassin's Creed Chronicles: Russia i förrgår och Assassin's Creed-filmen ska landa i slutet av december. Nog med material för att hålla abstinensen i schack får vi hoppas.

Syndicate i all ära. Men Unity är det bättre spelet.. Både på konsol och på PC. Snyggare(!), bättre miljö på alla sätt (viktorianska London var inte så häftigt som man kanske trodde.. Snacka om tråkig miljö), bättre karaktärer (även om Syndicate ligger... 14/02 så klart tycker man olika. jag vill hävda att Bethesda förvaltar sina spelserier med kärlek. eller Remedy. eller CDPR. Bethesdas senaste släpp är dock mediokra. fast just det är irrelevant. 12/02 Tack Ubisoft, fcking äntligen. Senaste AC spelet jag verkligen älskade var Black Flag, men vette fan om det var ett "assassin spel". Unity var meh & Syndicate har jag inte ens klarat 50% på än. Det brukade vara mina favorit spel, jag hoppas verkligen... 12/02 Unity var ändå bra, syndicate var för jävla kasst 12/02 Jag har egentligen bara spelat första Asscreed på riktigt. Det körde jag igenom först på 360 sedan på PC och jag älskade det spelet. De andra har jag tröttnat på efter 30 min. 12/02 Håller med dig.. löjligt lätta har dom varit på senaste åren.. saknar faktiskt många gånger de första Assassins creed.. känslan, långa och stora spelet som det är! märks att de lagt mycket tid på just första. 12/02 Syndicate verkar inte vara någon pärla direkt med tanke på allt man läser på forum när det släpptes. LOD problem, texture popping, buggig och utdragen combat bara för att nämna några saker. 12/02 dom sket i det efter patch 5. Unity är fortfarande kass. Genomrutten spelmotor jämfört med ac2/brotherhood som inte laggar alls.. med unity kan man få framedrops även med 4 titan x 12/02 Det är spelbart men dom patchade 4-5 gånger sen övergav spelet i stort sätt. 12/02 Hur är egentligen Unity efter alla patcher? Har det blivit spelbart? Av de senare AC spelen är det den perioden som intresserar mig mest men har inte spelat det än. 12/02
Skicka en rättelse