Det blir inget storskaligt #Assassin's Creed i år, meddelar #Ubisoft. Däremot har företaget andra järn i elden, och via ett dokument om spelförsäljning avslöljas att #Watch Dogs 2 är under utveckling. Vi har tidigare misstänkt att så är fallet, men nu är det alltså officiellt.

Uppföljaren till hackerspelet #Watch Dogs ska finnas ute i handeln senast april 2017, i slutet av nästa finansiella år. Andra titlar som också ska släppas under nästa finansiella år är #For Honor, #South Park: Fractured But Whole och #Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands.

Vad hoppas ni på i Watch Dogs 2?

The Witcher är inget för mig. Men Ubisoft kör med falsk marknadsföring. Jag vill inte gynna dem om de inte kan optimera spelet med den grafik de visar upp först. Då får jag ju inte det jag såg första gången utan jag får något annat för de tyckte inte... 15/02 Jag köpte första spelet för 99:-, det var helt OK i min mening. 13/02 Hoppas på bättre bilfysik den här gången. Det var för mig värre än grafiken. 13/02 Ja vissa saker som t.ex styrning av karaktären gjorde WD mycket bättre än GTA. I Gta känns det ju som karaktären ständigt är full och står på rullskridskor ;) 13/02 Det är ju såklart PC-versionen som visas om inget annat sägs. Dessutom, GTA V i all ära, men animationer, coversystem och allt som har att göra med att skjuta på folk är ju flera ggr bättre i Watch_Dogs kontra GTA V! Det verkar dessutom vara många här... 12/02 Gjorde ju likadant, men jag blev ändå rätt paff av hur klumpig spelmekaniken var och hur fult spelet var jämfört med t.ex. GTAV eller ens Assassins Creed Black Flag (Som för övrigt är det enda UBI-lir jag gillat på många år). Känns som om UBI ligger fle... 12/02 Ja tack. Och jag hoppas det blir lite vad Assassin's Creed 2 var i jämförelse till ettan. 12/02 Första var mediokert. Ganska tråkig huvudkaraktär. Jag hoppas detta blir vad det första skulle varit. 12/02 Förvisso men det gör inte saken bättre att Ubisoft släpper en trailer som inte representerar slutprodukten, ett spel som inte ens går att starta de första 2-3 dagarna som sen visar sig lida av massiva tekniska problem och som flera nämn har en kass stor... 12/02 ush! 12/02
Skicka en rättelse