Destiny 2, World of Warcraft-expansion och Destiny 2 i Activisons framtidsvision.

Gårdagens skakande besked att det inte blir något #Assassin's Creed i höst (!!!) har inte smittat traditionsbevararen framför andra. I klartext: det blir ett #Call of Duty i år också.

Det står klart efter att #Activision pratat ekonomi och framtid i går, och då framkom också att #Infinity Ward åter står bakom spakarna, skriver PC Gamer. Studion, som gjort både det första #Call of Duty och de prisade #Modern Warfare-titlarna, har tappat folk på senare år, och deras senaste spel – #Call of Duty: Ghosts – åtnjuter inte samma klassikerstatus.

Activision avslöjade också att man planerar att släppa #Destiny 2 under 2017 och bekräftade att #World of Warcraft-expansionen #Legion är aktuell senare i år.

Jag läste vad du skrev, men åter igen. Det ger dig ingen rätt att kalla någon idiot för att dom tycker annorlunda än dig, det är inte jag som behöver torka tårarna. Du kan inte acceptera att folk tycker helt tvärtom, hade du accepterat det hade du inte... 17/02 Torka tårarna, ställ dig upp och gå skamset iväg istället. Läs också igen vad jag skrev och vad du skrev. Att du sen börjar grina.. igen, åt en ton du satte. Du kan tycka vad du vill. Det förändrar ju inte faktan. Du kommer med åsikter, jag gav dig fakt... 16/02 Så nu är vi idioter? Ska du använda fler lovande ordval som visar din dumhet att inte acceptera att folk tycker olika? Man är inte en idiot ifall man gillar call of duty, det kallas att man har en annan spelsmak jämtemot dig. Eller råder det brist i ord... 16/02 Ja tack. Skrattar så tårarna sprutar när jag tänker på er idioter som betalar stålar för samma skit om och om igen. 16/02 Precis. Så länge pöbeln köper så kan vi som ser sanningen inte göra mycket åt saken :p 15/02 vill du ha en näsduk? 14/02 Q3 motorn igen då. 13/02 Jag undrar vad som hände med remaken av MW2 som det skrevs om för något år sedan, var här på fz i alla fall. Var privatpersoner som skrev på och efter det hade det meddelats att det skulle göras en remake. 13/02 Kommer fortfarande sälja som smör. Så länge det säljer som de gör så kommer knappast något ändras. Re-genhealth, vapen utan rekyl och springochskjut-prickskyttegevär till alla! 12/02 Tror inte dem hör våra klagomål för alla pengar som rullar in för dem :( 12/02
Skicka en rättelse