Grönskinnens totala motpol analyseras i ny video.

Marknadsföringsmaskineriet för Total War: Warhammer rullar närmare och vid releasen 28 april kommer vi vara fullkomligen marinerade i grönskinn, dvärgar och vidunderliga bestar.

Senast i raden av promotionfilmer är denna, en genomgång av hur kampanjen ser ut från Empire-sidan. Tidigare har vi bland annat sett orc boar boyz härja, grönskinnens kampanjkarta och faktiskt fått sitta ner och testa spelet hos Creative Assembly.

Vi står redo.

tycker det verkar se bra ut rent formationsmässigt osv men är det bara jag som inte får någon känsla av miljöerna allt utspelas i? Tycker det verkar vara det största problemet men det är ju subjektivt. 14/02 Mina åsikter som sagt. Angående min post på Turtle nyheten var jag inte helt seriös. Turtles påminner mig om min barndom. Kommer ihåg att jag ofta var på skolgården och argumenterade med vänner om varför ena turtle var bättre än den andra. Trodde inte... 14/02 Det finns olika sätt att säga det. Beroende på hur du säger det så antingen trollar du, eller så är det en ärlig åsikt. Sen se axplocket som Sisyr gjorde. 14/02 Ja usch spela spel på PC. Tacka vet jag 25 fps, auto-aim, 720p och dual-analog kontroller på 10 år gammal hårdvara som man inte kan göra nåt annat vettigt med. 14/02 Ser bra ut för att va pc. Strategi duger den till, inte mer. 13/02 Taggad på att se sjö striderna i detta :D 13/02 Nej, och du borde snappat upp en ledtråd i "så många artiklar". Killen är bara ute efter reaktioner, och droppar negativa one-liners på var och varannan nyhet. Nedan har du länkar till ett axplock. http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20160209/ex-jatten-ga... 13/02 "Att säga att man ogillar nåt är att trolla" 13/02 Jag håller inte med dig på det men jag respekterar din åsikt. Är ledsen att du får stå ut med så mycket "hat" eller vad man ska kalla det. 13/02 Hade du börjat ignorera nyheten från början så hade du sluppit denna diskussion. ;) 13/02
Skicka en rättelse