Det har blivit en del turer kring den kinesiska piratgruppen 3DM den senaste tiden. Först menade de att kopieringsskyddet Denuvo, som bland annat finns i #Just Cause 3, är för svårt att cracka. Sen meddelade gruppen att de inte skulle cracka några singleplayerspel på ett år. Men nu gör de en helomvändning.

– 3DM kommer snart utannonsera att vi har en lösning för den senaste Denuvo-krypteringen som används i spel som #Fifa 16, Just Cause 3 och #Rise of the Tomb Raider, berättar ledaren "Bird Sister".

Hon hävdar att de gör detta för att tysta spekulationer om att de slutar på grund av tekniska svårigheter. Framtiden får utvisa hur det verkligen ligger till, men just nu står det klart att piratkampen fortsätter..

Via torrentfreak.

Relaterat:

Tack till CharlieSimon för detta #nyhetstips!
Precis som inom filmbranschen så kommer bra spel alltid att sälja. Det är ju halvadanna dussinspel som förlorar på det, eller nischade titlar. Witcher 3 saknar ju helt skydd via Good old Games och det spelet har ju sålt hur bra som helst. 15/02 Har också vart med om det och crackat många spel för att slippa köra med skivan i eller för att slippa krånglande DRM, om man har köpt spelet innan man laddar ner det kan man ju diskutera om det ens är piratkopiering. Kan hålla med om att en DRM fri vär... 15/02 Jag visade faktiskt inget hat alls, förutom att jag kallade 3DM butthurt. Jag har inte heller påstått någonting alls om hur folk ska använda sina pengar, det har heller inget med logik att göra. Vet inte var du får allt ifrån, och efter att ha läst någr... 15/02 Ahopp, som om det vore något nytt att crackers hittar vägar runt skydd. 15/02 Det har hänt ett flertal gånger att jag inte kunnat spela köpta spel pga dess DRM-skydd, så nog finns det vettiga anledningar allt. 15/02 jag ser inte problemet att man laddar ner för att endast testa spel för att se om det är värt pengarna, jag själv reagerar om folk laddar ner för att dom vägrar köpa spel helt och hållet bara för dom tycker gratis är bättre. Inte för att jag håller med... 15/02 av det jag syftade på är att du visar ett stort hat om folk om dom laddar ner för att testa därav den kommentaren, och nja jag var långt ifrån att visa hat. Att jag påpekar att du måste ha huvudet uppkört någonstans där det inte bör vara är inte hat uta... 15/02 Det är tråkigt att slänga pengar på ett spel man inte gillar. Vad jag gör istället för att piratkopiera spel jag är osäker på är att vänta till de dyker upp billigt på rea istället. Jag köper bara spel för fullpris om jag är helt säker på att jag vill... 14/02 Ja demon var bra mycket vanligare in the old days. 14/02 Haha, visa hat om du vill? Du gjorde det tillräckligt bra. Skippa aggressionerna, vi har två olika åsikter om hur spel ska inhandlas, de är fan inte liv det handlar om här. 14/02
Skicka en rättelse