The Legend of Zelda: Twilight Princess HD släpps om mindre än en månad till Wii U. #Nintendo tar därför i med hårdhandskarna och ger oss ännu en trailer från den högupplösta versionen av det hyllade spelet.

Den nya trailern fokuserar mycket på att visa vad som är nytt för Wii U-versionen, bland annat att du kan ta hjälp av Amiibos för att göra livet lite enklare när du ska ta dig an ondskans hantlangare.

Och mer pengar över till afterwork-öl ;) Nä men det beror nog mycket på vad man är ute efter. Finns ju t.ex. inte så många realistiska racingspel till Wii U, men lira Mario Kart splitscreen är sjukt roligt. Speciellt när man blandar in lite alkohol i... 16/02 På tal om det har jag en liten rolig berättelse kring just local multiplayer. Killarna på jobbet gjorde världens tabbe och köpte in en PS4, två rattar med tillhörande lyxiga racingstolar och en 70-tums TV att ha i vårat "nice room" på kontoret. Kommer... 16/02 De har sagt nu att 2016 ska vara Year of Zelda - så de siktar väl på få ut det i år. Vi får se hur det blir. Där är ändå typ 300+ dagar kvar av det här året så det är ju inte omöjligt 16/02 Arhg, känns ju inte riktigt motiverat att köpa det då jag har Wii-versionen redan. Man kan ju dessutom få det lika snyggt , om inte snyggare genom att emulera i Dolphin med texture-packs.. men det är ju inte lika smidigt som att spela det på Wii U. Att... 16/02 Håller med. Wii U är en riktigt underbar konsol, och förmodligen den enda som har riktigt bra stöd för local multiplayer. 16/02 Wii U är nog den enda konsolen jag fortfarande anser vara en ordentlig konsol nuförtiden. PS4 och Xbox One är mer av någon "low/mid range PC" känns det som. Får inte den där "barndomskänslan" av att spela på någon av de dyrare konsolerna så att säga.... 16/02 Såklart det heter, rättat, fixat och tack! =) 16/02 Arbetsnamnet är Nintendo NX, men du har nog rätt i övrigt. Känns som att om de ska kunna kränga en ny konsoll så behöver de en riktigt stark lanseringstitel och vad kan vara starkare än ett nytt Zelda-spel? / LordDaimos 15/02 Nästa månad. :3 15/02 Det nya släpps antagligen lagom tills lanseringen av Nintendo NX. 15/02
Skicka en rättelse