För två veckor sedan tillkännagavs äntligen #i[iThe Walking Dead: Michonne"] [/i]och redan den 23 februari kan du själv ta kontrollen över den svärdsvingande Michonne. Till dess kan du spana in sex minuter med gameplay från spelet nedan.

Andra avsnittet av #i[iThe Walking Dead: Michonne" Michonne] [/i]släpps någon gång under mars och avslutas på oklart datum i april. Vi hopppas att Telltale Games inte gör oss besvikna.

Jo, kom på det efter att jag hade postat inlägget men Afro Samurai har ju inga superkrafter annat än att han är en skillad martial artist? 17/02 Har för mig att Blade är hälften människa och hälften vampyr vilket gör att han har fördelarna som en vampyr har men inte svagheterna. 17/02 Jag tycker hon passar in rätt bra men smaken är som baken. Hon är en seriefigur och räddar folk från zombies. Hon påminner lite om Blade(Marvel). Skillnaden är väl att hon slåss mot zombies och han mot vampyrer. Hon påminner även lite om Afro Samurai. 17/02 En superhjälte har allt som oftast "magiska krafter" (övernaturliga förmågor), jo. Det finns undantag givetvis, så som Batman, men Michonne passar inte in på definitionerna av begreppet. Superhjälte = / = hjälte. Definitionen är dock rätt ointressant... 17/02 Vad är hon då? Det är en serietidning och hon klassas som en hjälte i den. Alla superhjältar behöver inte ha magiska krafter och använda trikåer eller? 16/02 Kan inte säga nåt om hon i serietidningarna men dömande av tv serien är karaktären väldigt välgjord som till skillnad från andra genomgår en större utveckling genom seriens gång om du jämför henne från säsong 3 till säsong 6 nu. Är personligen därför... 16/02 Smaken är som baken. De två sistnämnda grejerna är rätt töntiga i min värld. Svart/vit skiter jag helt i, men någon superhjälte är hon ju inte. :P 16/02 Kanske för att hon är en svart superhjälte vilket är rätt ovanligt? För att hon har en katana som vapen? För att hon har zombies som husdjur? :P 16/02 Ja vi är åtminstone överens när det gäller nedre hälften av ditt inlägg. :) 16/02 Då ska jag ta och göra! Tack blev lite taggad nu 16/02
Skicka en rättelse