Var redo för helgens testsessioner.

Efter slutna alpha- och betaversioner är det snart dags för öppen betatestning av #The Division, så att alla och envar får ett gratis smakprov av vad Malmö-#massive|Massive sysslat med de senaste åren. Och i dag blir det möjligt att ladda hem betan så att du är redo när startskottet avfyras.

Det blir en hel del ändringar jämfört med den slutna betan, där antifuskskydd får sägas vara en av de viktigaste punkterna. I den slutna betan kom rapporter om fusk som var möjligt på grund av att spelklienten skötte vissa beräkningar, inte spelservern. Detta är förhoppningsvis fixat nu.

På Xbox One börjar betan torsdagen den 18:e, och dagen därpå följer PS4- och Windows-versionerna. Samtliga avslutas söndag den 21:a. Vi har inga exakta klockslag för start eller stopp.

Betan är omkring 27 GB stor, men om du den slutna betan installerad räcker en nedladdning på drygt 1,5 GB. Den innehåller ett nytt uppdrag. Den öppna betan börjar från scratch, inget du gjort i tidigare versioner föjer med och inget hänger kvar till fullversionen.

Konsolversionerna hämtas via respektive maskins nedladdningstjänst och pc-testare hittar betan i Uplay-klienten.

Systemkraven för pc-verisonen av den slutna betan:

  • CPU: Intel Core i5-2400 eller AMD FX-6100

  • RAM: 6 GB

  • Grafik: Geforce GTX 560 eller AMD Radeon HD 7700 (båda med 2 GB minne)

  • OS: Windows 7 (64-bitars)

Här är fler systemkrav för The Division, inklusive rekommenderade.

Skicka en rättelse