För några dagar sedan teasade #Bethesda Softworks om nytt material till det hyllade rollspelet #Fallout 4. Idag kan vi äntligen berätta vad de tre första dlc-paketen handlar om.

Automotron är det första nedladdningsbara materialet och anländer någon gång i mars för 9,99 dollar. Antagonisten den här gången är the Mechanist som släppt loss en hord av ondskefulla robotar du ska jaga och bekämpa. Deras delar kan du använda för att skapa din alldeles egna robotkompanjon.

Månaden efter i april släpps Wasteland Workshop för 4,99 dollar och låter dig iklä dig en lite mer sadistisk roll. Designa fällor för att fånga in vilda djur, bestar och raiders. Dessa kan du sedan tämja, eller bara låta slåss mot inte ont anade nybyggare. Paketet innehåller lite mer skisser till ditt samhälle och du kommer bland annat kunna stoppa upp djur.

Far Harbor är namnet på det kanske största dlc-paketet och dyker upp i maj för 24,99 dollar. Det hela tar sin början på Valentines detektivbyrå och sökandet efter en ung kvinna. Du kommer få stifta bekantskap med ön Far Harbor och en koloni med synthare. Hårdare motstånd kommer du stöta på, men också få tillgång till bättre rustningar och vapen.

#Bethesda Softworks påpekar att detta bara är början, så se till att kyssa dina nära och kära adjö. Än är du inte färdig med #Fallout 4.